Zeynep16 Merhabalar bebeğim 3.5 aylık sağ mememi vereyim derken bi iki çekip bırakıyor sol verince emiyor nedeni ne olabilir acaba ne yapsam düzelir
melekkizim Zeynep16 biz ilk 2 ay yasadik. benimkide sag memeyi gorunce öcü gormus gibi agliyodu. gecici durum. merak etmeyin. ama arada vrrin agzina.ben uyidugunda veriyodum hep uyku sersemiyken aglamad aliyodu. hic emmese sagin o emmedigi memeyi sut birikip agri yapar. takmayin gecici bi durum
deletedmom555 Zeynep16 benimkide sol gögsümü almıyo kafasını çevirmenden veriyorum sende öyle dene yönünü değişince anlıyor sıpalarrr
Eren10 Zeynep16 benm bebeğim 5 aylk sağ ı çok iyi emiyor ama sol u tutunca itiyor ağzına almak istemiyo ,bu yüzden sağ göğsüm daha büyük görünüyo yine de geceleri uykuluykn emiyo sadece
Zeynep16 melekkizim teşekkür ederim çok sağolun bende uyku aralarında veriyorum dediğiniz gibi benimde başıma ilk defa geldi böyle birşey yoksa hiç öyle bişey yapmazdı 🥺
melekkizim Zeynep16 be siringayla veriyidum. bazen de kasikla. ama biberinla vermeyin bence cnku snra memeyi unuyuyolar heleki red oldugu zaman.
Baderen Zeynep16 Merhaba biz de yasadik ayni sorunu bazen bebekler dogdugunda ilk hangi gogsu emerse onu istiyor sol memeni emzirir pozisyonda yatirip sag memeni emzirebilirsin doktorum bana bu sekilde yardimci olmustu cok sukur atlattik🥰
Gamzeli2206 Zeynep16 ayy baya zor bir süreçti bişey bilmiyorsun ilk deneyim birde halbuki göğüste sertlik olduğunu hissettiğin an bi genel cerraha gidip içerdeki fazla sütü çektirince hiç bişey kalmıyor
elifcancan Zeynep16 bende aynı problemi yaşadım bebek ilk doğduğunda almıyordu ve aşırı derecede yandı ağrım oldu ama gece o uyurken veriyordum çok acıktığında direk o memeyi ağzına vere vere alıştı.
Gizem_toker Benimkide sol gogsumu hic emmedi gogsumun ucu yoktu. Suan 6 aylik sol tarafi verdgimde ordaki sutin tadi degisikmi neyae agzini burustryo emince...vermyorum bende sebebi ne olabilir acaba
Gamzeli2206 Zeynep16 göğsüm çok şişti birden hiç inmedi şişi birde ğöğsüm çok sıcaktı öyle anladım ama tabi gitmedim hastaneye ceviz büyüklüğünde süt düğümlendi