Umayela nefesinannesiiyim benim bebeğim 40 günlük tam bugün gittim gaz sorunu için doktorum ben gaz damlası vermem bebeğin çok küçük önermiyorum hiçbir hastama da vermiyorum dedi e napıcam dedim emzirdikten sonra iyice üstten gazını çıkartırsan sorun yaşamazsın dedi
Bebegim3535 nefesinannesiiyim bir kolik bebek büyütmüş birde gazlı oğlan büyütmeye çalışan biri olarak gaz damlalarınin bebekleri daha çok ikindirdigini anladım ve tamamen kestim. Göbek masajı ve ayak hareketleri ile gazını çıkarmasina destek oluyorum çok rahat ediyor bebeğim. Bütün gaz damlalarını denedim ve hepsinde aynı sonucu aldım. En iyisi diye alıyorsunuz ama sizin bebeğinize yaramıyor tek tek denemek gerekiyor. Bence hiç damla işine bulasmayin mama yiyorsa yeeirin süt iciyorsa içirin önce üst gazını çıkarın sonrada karın masajı ayak hareketleri yapın hepsi çıkar. Masajlarla ilgili videolar var internette
birannebir 20 günlükken falan biogaia kullandık birde her emzirme öncesi osicol dye gaz damlası var onu kullandık iyi geldi. Bende sordum zararlı olurmu falan diye Doktora daha 1 günlükken baslıyoruz falan dedi.. Suan 37 günluk oldk hala kullanıyoruz rahat