elifbuse06 Kızlar merhaba emzirirken ranch sos cheddar sos köri sos patates kızartması falan bunlar yeniyor mu internette her şey yasak olduğu yazıyor ne yesem araştırıyorum hepsi yasak 🤦🏻♀️
Pastaneusuluislakkek elifbuse06 her şey yenir yahu niye yenmesin? Esir kampı mı bu 😄daha kaliteli kalori almak önerilir ki sütün içeriği iyi olsun diye
Asyaveannesi04 elifbuse06 Herşeyi yediim oh miis gibi bu aşşşırı kasanları da anlamıyorum. Lohusalığım 3. Gününde kurufasülye pilav istedi canım yedim hiç de bir şey olmadı, içine biraz kimyon koyuyordum yemeklerin
cydcvk elifbuse06 vala allah ne verdiyse yedim ben ve inanılmaz bir şekilde kızımın hiç gaz sancısı olmadı
elifbuse06 Asyaveannesi04 bende yemek istiyorum ama yok yeme yok gaz yapar yok bebek meme reddeder böyle diyorlar strese sokuyolar
eraysen elifbuse06 sağlıklı beslenmek tabiki önemli ama emzirirken yenmemesi gereken bakladır ayrıca bebeğe de ilk 2 yıl verilmez onun dışında abartmadan herşey yenilebilir
amansallagitsin elifbuse06 vitamin degeri dusuk hamur isleri ekmek paketli gidalar makarna bunlar gereksz kilo aldirir sut yapmaz. Sebze meyve et tavuk ciger kuruyemis tuketin. Hem sut yapar hem saglikli olrsnz.
Deletedmom_79 elifbuse06 yediğin soslar maksimum bir yemek kaşığı. Arada kaçamaktan bişey olmaz. Salam sucuk sosislerin pişmemiş halinden uzak dur derim sadece