Aesma Ailecek gripyiz bebeğimede benden geçti burnu su gibi akıyor ve hırıltısı var. pazartesiye anca randevu alabildik.. bebeğim 2 ay 17 günlük nasıl bir tedavi uygulanır acaba grip için?
MomTubamom Aesma ateşini kontrol ediyomusunuz 3 aydan küçükleri ateşlenince yatırıyolar burun aspiratörü kullanın hırıltı içinde göğsüne ve sırtına havlulu küçük bezlerden koyun ama sürekli değiştirin terledikçe atar inşallah hırıltısını
serenaysimsek Aesma Benimde kızım şuan öyle maalesef😕 duş aldırıp burnunu temizlemek lazım. Bide bulunduğu odaya sıcak su dolu bi kap bırakmak lazım oda nemli olsun diye, geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatır☺️
Aesma [bilinmeyen] burnundan geliyor temizleyince düzeliyor ama sonra yine başlıyor hırıltı:( sık sık çeyorum aspiratörle, tavsiyen için teşekkür ederim ❤️
aylatrn90 Aesma bizde öyleyiz burnunu sürekli çekmekten burnu yara oldu canı acıyor artık her çekmede bende üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım
aylatrn90 [bilinmeyen] serum fiziyolojik damlatıyorum zaten ama dolu olduğundan ememiyor çekmek zorunda kalıyorum doktorun numarası var bir mesaj atıcam olmazsa yarın götürücem