Busra-mehmet15 Bebeğim 6 ay 22 günlük oyuncak almak için baya yana dönüyor ama kendini döndürmüyor ve oturtmak isteyince götünü attırıyor ne yapıcam ya geri mi gelişimi biraz toplu diye mi bilemedim ya
naznasel Busra-mehmet15 Canım hiç üzme kendin yapacak ona bırak her şeyi en güzelini yapacak stres yapma bir bakmışsın yapıveriyor 🙏❤️
Aslan2103 Busra-mehmet15 donmesini bilmiyorum ama benimkide 7 u bucuk aylikken oturmaya baslamisti desteksin
paralelevrendemutlu Busra-mehmet15 merak etmeyin her bebeğin gelişimi farklıdır kendinizi strese sokmayın. Benimki 7 aylıkken döndü 8 aylıkken oturmaya başladı şu an 9 aylık yerinde tutamıyorum. Sizinkide yakındır
Hshsjshs Busra-mehmet15 benim kizimda 7 8 aylikken döndü oturmaya basladi var daha zamani kendinizi sitrese sokmayin
BENOYLEUYGUNGORDUMM Busra-mehmet15 bebeğim 6 ay 22 günlük bi kere dönüyo ama kendini döndürmüyor. Kucağımda oturuyo ama kanepeye destekli oturttuğumda ayakları ile oynuyo ağzına almaya çalışıyor. Mama sandalyesinde bi süre sonra ayaklanmak için kendini kasıyo. Oyun matına koyuyorum ileri de sürünmeye çalışıyo ama tam beceremiyor. Bana da normal geliyo. Benim bebeğimin de kilosu yerinde ama ondan olduğunu düşünmüyorum
Meslisssas Busra-mehmet15 şimdi nasıl fönip oturuyor mu? Benimki 5 ay 17 günlük hafif dönüyor ama tam dönmüyor birde oturmuyor ancak destekli o da kendini kaydırıyor