0612AhOT Bebeğim 2aylik adetim üç gün geçti korunmasız ilişkiye girdik bebeğime hamileliğimde ki ilk belirtileri yaşıyorum böyle bir şey olabilir mi yoksa adet tarihim vs oturmamış diğer belirtiler de başka şeyden kaynaklı olabilir mi 🙏🥺
Aslicamm 0612AhOT tabi ki olabilirsiniz adet döngünüz yumurtlamaniz başlamış korunmasiz her ilişki risktir.
Dfncgdm2022 0612AhOT cahilmisin ??? Süt korur hurafesıne ınanıyorsun sakın baska yerde soyleme vallahı gulerler sana 👍
OncedenGurme 0612AhOT korunmasız ilişkiyle sizce olamaz mısınız? 😅 insanlar korunarak bile hamile kalabiliyor
salakmisincemilee 0612AhOT korunma olmayan her iliski de gebelik ihtimali vardir ama daha cok yeni dogum yapmissiniz rahim bile kendini ancak toparliyor eger gebelik istemiyorsaniz mutlaka korunun hakkinizda hayirlisi olsun umarim hamile degilsindir bebegin daha cok kucukmus
0612AhOT salakmisincemilee hemen bı sağlık kuruluşuna başvuracağım umarım değilimdir bebeğim de çok küçük bnimde yaşım küçük kaldiramam 🙏😩
Birkucukbebekmeselesi 0612AhOT siz 3 günlük lohusayken darp edilmişsiniz uyuşturucu bağımlısı kocanizdan ayrılmayınp ikinci çocuğu yapma gafletinde bulunmadiniz insallah
Feridece28 Birkucukbebekmeselesi bende hatırlıyorum. Baba evine dönmüştü boşanma avukatı arıyordu bir aralar soru sormak için hatta. Bir kaç kere bakıp bulamamıştım naptı diye. Böylelerine bazen üzülmüyorum aslında, insan bile isteye bunu kendine yapamaz. O bebeğe ya da bebeklere acıyorum sadece.
Ebrupinarrr Birkucukbebekmeselesi Yani anlayamıyorum cidden eğer böyle durum varsa yazık cidden çocuk yapmak neden anlamıyorum
Birkucukbebekmeselesi Aselincimom farklı bi ismi var aklımda kalmış bi de açtığı post uyanık olan var mı acil baksın gibi bi şeydi korkmuştum postu okuyunca zaten unutulmuyor