Nazcan Merhaba herkese Sorum şu arkadaşlar 18 aylık oğlum var sünnet yaptırmayi dusunuyoruz sizce zaman olarak geç zor olur çocuk için de sizin içinde mi diyosunuz zorlanir miyiz yoksa buyuyunce mi yaptiralim karar veremedim goruşlerinizi bekliyorum
Caninanasi Nazcan bence bir an önce yaptırın uzmanlar 2 yaşa kadar yaptırılmalı diyor, çocukta travma olusmasin diye...
Baharbicen Nazcan 4 aylikken yaptirdik 2 hafta oldu yaptirali cok rahat gecti ama oglum bezli benim oturup yurumedigi icin rahatti atlattik ama cok hareketliyse mizmizlanirsa erteleyin derim sunnet kilodu mukemmep ise yariyor ama bezli oldugu icin karton bardak onermisti doktor kesip bezimin icine yerlestirdim o sekilde cok rhat atlatabilirsiniz
Libase Nazcan bizde bugün yaptırdık 4 buçuk aylık ilk çişi haricinde şükür bi sıkıntı yaşamadık bizede çocuk doktorumuz 6.aydan önce yaptırın demişti
omerege2210 Nazcan Bildiğim kadarıyla 2-6 yaş arasında yapılmasını tavsiye etmiyorlar. Biz 40 günlükken yaptırdık, hareketleri kısıtlı olduğu için çok rahat atlattık.
Nazcan Caninanasi evet dogru ama hastaneye gittigimizde o doktorlari gorunce cani acidikca bilir mi daha cok mu tramva olur onu dusunuyorum