Deletedmom104 Allahkahretmesin1 Ver eline plastik kap kaşık vursun dursun akşama kadar aşdlakdmaksmakdmkas Aşkım çocuk yaa büyüdü kocaman oldu 🥲
Ecemsultan Allahkahretmesin1 5.5 aylık oyuncakları var ışıklı sesli ama en sevdiği oyuncağı mutfak malzemeleri ve poşet 😊
Allahkahretmesin1 Deletedmom104 ondan da sıkıldı poşet kemiriyor son zamanlarda, dedim oğlum sen gariban mısın babana söyle sana oyuncak alsın diye yook illa poşet kemiricem diyor lcpdmfşsmf Deletedmom104 Aşkım çocuk yaa büyüdü kocaman oldu 🥲 Daha dün hamileydik 🥲
Deletedmom104 Allahkahretmesin1 Totoşunu kıtladığım laöskamsk Allahkahretmesin1 Daha dün hamileydik 🥲 Kızlar ben doğurdum dediğin gün peki akxmakdmaks
Allahkahretmesin1 Deletedmom104 Kızlar ben doğurdum dediğin gün peki akxmakdmaks Çok ani gelişti ben bile inanamamıştım vkdjgldmgk
Allahkahretmesin1 Ecemsultan bizimkinin de bir sürü oyuncağı var aslında ama kumandayla poşetten ayıramıyoruz 😂
Ecemsultan Allahkahretmesin1 nedir bu bebekler deki poşet aşkı. Bi yerde Renkli Bi poşet görsem hemen alıyım istiyorum verin kızım oyuncak diye 😂