burilet 1 aylık bebeğimin ağrıları çok oluyor yüzüstü yatırıp beyaz gürültü açtıgımda sakinleşiyor kendine iyi geliyor ama biyerde beyaz gürültünün otüzm yaptıgını duydum bu doğru mu
AnnaKarenina_ burilet sürekli uzun uzun kullanmak beyine zarar verebiliyormuş öyle duydum. Yani sabaha kadar açınca ya da işte aylarca kullanınca zarar veriyormuş
Dolores burilet 1 aylık bebeğin ne ağrısı olacak ki. Bebek olduğu için ağlıyor. Siz de yüz üstü bırakmaya devam edin ama bu beyaz gürültüyü kim moda etti bilmiyorum hiçbir faydası yok, boşuna alıştırmayın
eraysen burilet otizm sonradan olmaz bebek doğuştan otizmlidir veya değildir sonradan şunu yaptım otizm oldu veya bunu dinlettim de oldu gibi birşey yoktur anlamak içinde çok erken çünkü bir testi yok kan aldım idrar verdim çıktı gibi birşey değil gelişimi takip edilir anneye sorulan sorular ile teşhis edilir bu soruların yanıtı da 1 yaştan önce çok nadir verilir aşırıya kaçmadan dinletebilirsiniz
neanladinyurdagull burilet 3 aylık kızım neredeyse her gece gürültüyle uyuyor süpürge sesi,tren sesi,ninni sesi, fön makinesi sesi ama otizimle alakası olduğunu düşünmüyorum daha öncede duymadım
burilet AnnaKarenina_ bilmiyordum bunu ya bende çok iyi geliyo diye 1 aylık oğluma sürekli açıyorsum 🙁
burilet Dolores mama takviyesi veriyorum gaz sancısı falan oluyor bunu dinlettiğimde öyle bi sakinliyor ki direk uykuya dalıyor rahatlatıyor
Gkcsl Otizm dogustan olan bir rahatsizlik bununla ilgili bir suru makale var okumanizi tavsiye ederim
burilet Gkcsl arastırıcam bunu bikaçyerde öyle duyunca korktum heyaz gürültü oysa hem bebeğime iyi geliyor hemde işimi kolaylaştırıyodu