Zeyno123 2bucuk yaşında hala deliksiz uyku yok gece 3 5kere kalkiyo uykuya dondurmek cok zor ne yapicam inanin bilmiyorum 4ay sonra kardesi dunyaya gelicek uyku sorununu cozmem lazim lutfen fikir verin
shrhyt Zeyno123 11 aylik meme bittikten sonra gece de kaç kere kalktı nasil dondurdunuz tekrar uykuya
tbrmn Bütün enerjisini gündüz almaya çalışın yorun sürekli evde hareketli şeyler yaptırın görevler verin. Koşturun zıplatın oyunlar şeklinde umarım düzelir uyumayan çocuk çok zor Allah sabır versin 🥹
Zeyno123 tbrmn ah be onun kadar hareketli bi cocuk yoktur 5 dakika bile oturmaz o kadar yorgunda olsa yine sonuc hüsran aglar uyumaz bide cok mizmiz bi cocuk surejli aglak aglak dolaşır
shrhyt Zeyno123 meme de yok niye kalkıyorsun gece demi bide 2.5 yaş. Allah hepimize yardım etsin.. Bende 1 yaş memeyi bıraksam da uyusa diye plan yaparken sizi görmem umudumu kırdı
Zeyno123 shrhyt cok zor inanin 17aydan sonra koptu ipler niye boyle oldu anlamadim cok duzenli bi sekilde ilerliyoduk anlatiyorum gece aglanmaz sallanmak istiyosun ama sallanmakta olmaz ama yok anlamak istemiyo
Zeyno123 shrhyt bizim 1bucuk yasina kadar uyku duzenimiz cok guzeldi aramadi hic memeyi zorlanmadim ne olduysa 17aydan sonra geceleri uyumamaya aglamaya kalkmaya basladi