seniyirimmisdafaa Kızlar uyku tulumu da giydirsem kalın da giydirsem ince de giydirsem üstü kapalı da olsa açık da olsa çocuğumun kolları sanki buz gibi oluyor gece uyurken böyle bir şey başına gelen var mı ya göğüs ve sırtı sıcak ama kolları buz gibi
dikkatbebekvar seniyirimmisdafaa benimkinde de oluyo ama ben kendimden pay biçiyorum. Kalktıgımda kollarım soguk olsa da üşümemiş oluyorum. Bence onlar da üşümüyo önemli olan gögsü
Tekbenimsucumguzelolmakdemi seniyirimmisdafaa kansızlıkmı var acaba. Demir takviyesi kullanıyor musunuz? Siz yinede rahatsız olmayacağı şekilde sıkı giydirin sıcak tutun
seniyirimmisdafaa dikkatbebekvar aynen sirti filan socak oluyo ama kollar soguk bana biraz garip geldide umarim normaldir ya
seniyirimmisdafaa Tekbenimsucumguzelolmakdemi blmiyorim kan değerlerine baktirmadim hic demir kullaniyo evet göğsü sirti sicak olsada kollar soguk oluyo merak ettim basina gelen varmi diye
Tekbenimsucumguzelolmakdemi seniyirimmisdafaa sorun yoktur bence önemli olan göğüs kafesi sogukmu değilmi siz oraya bakın