NurrC CERAZETTE doğum kontrol kullanıp sütünde azalma olan var mı kızlar ? Doktorum hap dedi veya spiral hap düşünüyordum ama genelde süt azalması oluyormuş. Doktora da soracağım ama olan var mi yoksa farketmedi mi merak ediyorum
Bahar1425 NurrC canım bende bugün başladım ilerde göreceğim. Bebeğime zararı olmasın da süt arttırmak İçin artık bi yol bulurum
Nevsevmom NurrC hayır canım sütte azalma olmuyor azaltıcak olsa kulanın demezler sütüm azaldı diyende zorla psikolojik olarak azaltmıştır sütünü 3 aydır kullanıyorum hatta son 1 haftadır gögslerim taş gibi sütten 6 aylık kızım adet görmeden başladım
NurrC Ygtek östrogen içeren haplar süt miktarını azalttığını biliyorum o yüzden tecrübeli annelerden merak ediyorum
Ygtek NurrC ya ben her bilgim olan posta yorum yapıyorum. Ama benim actıklarıma veya önemli postalara kimse yorum yapmıyor
mommier ben 40 ım çıktıktan sonra hapa başladım ilk 3 ay sütüm iyiydi 120 cc çıkarıuordum.ama son 2 aydır yarıya indi.bizimki emmiyo sağıyorum bundan dolayı azaldığını düşünüyorum umarım haptan değildir.