B_2603 Merhaba en iyi ve yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı önerir misiniz ☺️ Yasmin duydum ama memnun olmayan da çok Rahmi büyütüyormuş başka tavsiyeleriniz var mı acaba
Celinnn B_2603 hepsi hormonları bozuyor canım kişiden kişiye göre değişen etkileri oluyor. Kimisi tüylendirir kimisi rahmi genişler bazısında libido artar bazen azalır gibi. Yasmin en iyilerinden ama
-Kuzika- B_2603 Qlairista o zaman. Hem adetleri düzenliyor hemde gebeligi onlüyor kombine dogum kontrol hapi biraz pahali ama digerlerine gore en iyisi bence. Yillarca ondan kullandim
B_2603 Celinnn ya bende Yasmin dedim bir arkadaşım rahmi çok büyütüyor onu alma deyince sormak istedim teşekkür ederim
B_2603 butterflyy_ ben emzirmiyorum mamayla besleniyor bebeğim şu an 10 aylık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama bu korunma değil korkuyorum ve artık başlamam lazım öneriniz için teşekkürler arastiracagjm ☺️
Celinnn B_2603 yani onda o etki yapmış olabilir. Belki onun doğumdan sonra sarkmıştı hapla hepten belirginleşti o da olabilir
B_2603 Celinnn spiral korkuyorum kayma ihtimalinden ama kolalti implant varmış ona daha kolay diyorlarr
Celinnn B_2603 implant yerine hap kullan ikiside hormonları bozuyor. Göğüslerin büyükse hassaslaşmada yapabilir