Seymabebek Merhabalar yatak odamda gümüş böceği denen böceklerden oluyor ve yatagımın icine kadar giriyorlar bazen bebeğim yatagımda yatıyor artık korkuyorum bu durumdan Nasıl bu böceklerden kurtulabilirim 😔
ysfmommm Seymabebek merhaba benimde mutfağımda vardı mentollü kokuları ve çamaşır suyu kokusunu sevmiyorlarmış benim tezgahta ve yerde oluyordu geceden hep çamaşır suyu ile silip yattım 1 haftada kesildi ama çok fazlaydı yatağa naftalin koyabilirsin yerleri çamaşır suyu ile silebilirsin
ysfmommm Seymabebek merhaba benimde mutfağımda vardı mentollü kokuları ve çamaşır suyu kokusunu sevmiyorlarmış benim tezgahta ve yerde oluyordu geceden hep çamaşır suyu ile silip yattım 1 haftada kesildi ama çok fazlaydı yatağa naftalin koyabilirsin yerleri çamaşır suyu ile silebilirsin
ysfmommm Seymabebek ve gazete kağıdını severlermiş gazete kağıdını gemi gibi yap gece bırak onun içine doluyorlar gazete kağıdı nemli olsun alıp atarsınız
ysfmommm Seymabebek benim de bebeğim var fakat çabuk ürüyorlar onlar da zarar verebilirdi ben kullandım bi kaç günde tükendiler çamaşır suyu yapıp kapısını kapattım sabah havalandırdım takdir sizin tabi🌸