Merhaba arkadaşlar bilmediğimiz konular hakkında birseyler sormak istiyorum şimdi kız kardeşim 4 aylık evli eklendiğinden beri anlaşmazlıklar oluyordu gorumcesi kaynansiyla eşiyle kardeşimin herseyine karışıyorlar eşiyle yalnız bırakmıyorlar tek başına biyere gondermiyorlar eşi çok anneci ve bacısını her zaman savunur kardeşimi ezer neyse kardeşim 2 gün önce tekrar eşiyle tartistilar ve sokağın ortasında kardeşime vurmuş polis gelmiş falan sonra kardeşim direk bilet kesip yanıma geldi esi yemin ediyor dönmedim etmedim falan şimdi akrabalarindan biri kardeşimin arkadaşı yazmış kaynananin evinde yukarıda kağıt bulmuşlar üstünde Arapça harflerle yazılmış büyü yapmışlar falan diye fotoğraf da attı gördük ama birsey anlamıyoruz kardeşim doğru değil büyü var da bu yüzden kavga ettiniz diye kendileri koymuştur diyo şimdiye kadar niye böyle bisey yoktu ta ki ben evden çıktım sonra böyle birsey buldular diyo evet mantıklı ama yinede acaba olabilir mi diyorum buraya fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum yoksa yukliyccem sizlerden fikir istiyorum nappmlaiyzz