kubukub Kızlar 10 gün sonra tam 6 ay dolacak. Tadımlar bitti sayılır. Tadım sonrası nasıl devam ettiniz? Hangi saatlerde verdiniz? Ve olmazsa olmaz yemesi gereken nedir?
Suldavulcu kubukub genelde irmikli muzlu avokadolu pekmezli karisimlar oluyor. Yogurt ceviz tabi bunlar kesin oliyor zaten hergun. Sabah kahvalti yaptırıyorum. Labne lor zeytin yumurta pekmez fiks menü. Oglen yogurt ceviz findiz karisimi. Aksama dogru kuzu kiymali corba. Olk etapta tarhana verebilirsiniz bebekler tarhanayi daha cabuk kabullenip sevip yerler. Sonra patates gavuc kabak karisimi corbalar. Her gun muhakkak corba veririm sıvı yaparim corbayi kabizlik sorunu olmasin diye
kkbractnts Şuan bende aynı düşüncedeyım bakalım annişlerin ne onerısı olacak tadımları yaptırdım büskivili mama yapıyorum ama hep boylemı devam edıcem ?
helenistikbazalika Kızlar konudan bağımsız 5 aylık daha tadımlara yeni başladık 2 kere havuçla. İnanılmaz tiksindi öğürdü tam veremedik sizede böyle oldu mu ?
Suldavulcu helenistikbazalika havucun tadini pek sevmezler bebekler ilk denemede. Siz patates yada kabaktan baslayin bence
kubukub helenistikbazalika kabak deneyin kabak baya tatlı oluyor pişince (buharda) Sonra kabak ile havucu karıştırın bence, belki birarada tadınca sever.
kubukub durukusu yoğurt, patates, havuç, kabak, elma, avokado tattırdım. Her birinin 3.gününe geçince diğerini içine katarak verdim. Günde bir öğün öğlen verdim.
Suldavulcu Suldavulcu ben cok 3 gunluk kurala uymadim sadece patates havuc ve kabakta uyguladim. Sonra besmele cekip ne yaptiysam veriyordum 2 3 kasik. Kahvalti menusune 7. Ayda basladim Diger seyler hep ayni düzendi
almiraozlem Öncelikle her ay farklı tadımlar oluyor.Doktorunuzla birlikte ilerlemeniz en doğrusu.Her bir öğünde vereceğiniz ek gıda besini 1 çay bardağını geçmemelidir.Denediginiz ve alerjik bir reaksiyon göstermediği bir gıdayı cesitlendirerek yedirebilirsiniz.Kışın sebze yönünden çok zengin.Sevmedigi yemek istemedigi besini zorla yedirmeyin 1 hfta sonra tekrar denersiniz.
kkbractnts 3 adet bebe bisküvisi Elma Muz Püresi yaptım cok az zeytınyagı yogurt pekmez bunları karıstırıp sabah aksam verdim ben avakado havuç bunları tattırdım patatesı sevmedı pek ama gunde ne kadar vermelıyım ne zaman başlamalıyım corba tarzına bılmıyorum