Cansu10 Kızlar merhaba 1 yaşından sonra Bebişlere süt devam sütü olarak ne kullandınız ve ne kadar miktarda içerdiniz
Minnakkk Cansu10 benim kızım emiyor süt bazen kahvaltılarında veriyorum ama pek sevmiyor tek süt olarak değil de tarhanayı sütle pişiriyorum bende
Serene Cansu10 Aptamil kullanıyoruz 12.aydan beri. Gece yatarken ve sabah kalktığında olmak üzere iki kere içiyor.Tek bir seferde 240 cc.
dygymn Merhaba oğlum 15 aylık sadece geceleri veriyorum artık, aciktğında 1 kere uyaniyo 225 yada 250 ml veriyorum bebelac gold devam sütünü
Hicranpoyrazz dygymn peki gündüzleri istemiyomu gündüzleri nasıl geçiyo biziökinin biberon krizi var çorbad akoysam yok direk mama içmeden durmuyo aglaması nasıl bıraktırdınız acaba
Cansu10 dygymn kafama takılan şu aslında anne sütü alsada devam sütü veya inek sütü vermek gerekiyor mu 🤔
dygymn Hicranpoyrazz ben sabah peynirli yumurta yapıyorum yanına bazen muz bazen elmali yulaf ezmesi falan kahvaltıyı çok seviyo o yuzen mamayi aramiyo ogkende çorba srbze balık ne olursa artik evde onu pisiriyorum akşam bazen yemek istemiyo 250 ml mama veriyorum sabaha karşı acikiyo uyku halinde icio yine 225 ml yada 250yi ama yemek yemeye alıştı sanırım cok aramiyo mamayı gündüz
dygymn Cansu10 evet 2 yaşına kadar vermek gerekiyormus zaten inek sütü içiremiyorum ben tadini sevmedi hic icmiyo arada irmik.falan pişiriyorum sütle içine meyve falan koyup öyle yediriyorum artık