Merhaba arkadaşlar. 2 oğlum var biri 6 yaşına girdi diğeri 3,5 yaşında başlıktan anlayacağınız üzere konu mastürbasyon 🥺 Yeni doğum yaptım ve bir kızım oldu🌸Büyük oğlum kızlarında pipisi var diye diretirdi açıklamama rağmen emin olmamış ki kardeşininkini görünce ikilime düştü ve şaşırdı. Şimdi ise kendi pipisine bakıyor ve anlamaya çalışıyor sanırsam bu zaten olması gereken bir durum o ayrı ama erkek kardeşinin zorla açtırıp bakmak istediğini gördüm video çekmiş öyle farkettim. 3 çocuk olunca yorgunluk uykusuzluk derken gözününüz önünde olanı bile görmeniz zaman alıyor toparlayana kadar.Bebekten sonra ilk 10 gün evdekiler yardımcı oldu ve tuvalet,uyku,yemek vs ilgilenemedim normalde tuvalete bile kimseyi sokmazdı ayıp diye. Genelde bu yaşlarda farkındalık oluyor ve elleyince saniyelik haz bile alsalar hoşlarına gittiğini okudum .Asıl sorunum kardeşine zorbalık yapması nasıl tepki versem ilerisi için tehdit yaratacak. Ya içine kapanık yada cinsel olarak zorba ve sapık olur diye korkuyorum 😨 destek almayı düşünüyorum ama şimdilik nasıl yanaşmam gerekir. Kendi çocuğunda yaşamak çok zormuş hele ki böyle zor bir dönemde..