Ecrin4161 Tam bir meme bağımlısıydı, gece sabaha kadar emerek uyurdu, gündüz de aynı beni görür görmez anne meme diye gelirdi, ben bir ay boyunca sadece gündüzleri hiç vermedim, sürekli oyaladim kafasını dağıttım , elinde hep meyve kraker oluyordu, sonra bir haftalığına annemlere gittim, orda gündüz ve akşam hep teyzeleriyle vakit geçirdi beni cok görmedi, gece uyandığında emzirmedim agladi istedi, ama uykusunu açtım, aç mısın çorba yiyelim mi gibi sorular sordum hep hayır dedi , çünkü uykuluyken ağlamasını kesmesi mümkün değildi , uykusunu açtım konuştum devamlı, 3 gece böyle geçti, 4.gece zaten hiç uyanmadı artık, ama 10 gün boyunca ara ara gündüzleri aklına geldi gülerek bana dokunup meme meme diyordu , 15 gün falan oldu işte artık tamamen unuttu, uykuları düzene girdi, ayağımda sallayarak uyutuyodum, o bırakma sürecinde gece dalana kadar hep salladım, uyandığında yine salladım, ama şimdi desteksiz ve memesiz uyuyor , iştahı da açıldı, uykuları da düzeldi, ben dogdugundan beri gece kesintisiz 2 saat hiç uyumamıştim, çok şükür, darısı başınıza..