Menessasmom Lenali ben vermedim hala vermiyorum 16 aylık çünkü akşam yemeğini erken yedirmiyorum 7-8 gibi anca acıkıp yediriyorum 10 -10 buçuktada uyutuyorum zaten çocuk acıkıp ne ara yiyecek yemezde zaten istemez. Elma muz falan veriyorum eline arada sadece
Oglusumunannesii Lenali benimki tam sallarken süt iciyor bu sebepten acıkmıyor gece süt icin uyanmıyor sabah kalkınca kahvaltı yapıyoruz
Lenali Menessasmom Bende vermemeye başladım 6,5 gibi yemek 8 de de uykuya geçiş ama yarım 1 gibi inanılmaz ağlıyot çok acıkıyor sanırım :( nasıl bahşedeceğim bilmiyorum
Lenali gamizella Emzirirsem daha sık uyanıyor sürekli meme istiyor onu zaten zor kestim geceleri . Şimdide sanırım acıkıyor mama için kalkıyor şaştım kaldım 🤷♀️
Menessasmom Lenali o alışkanlık yaptığı için ağlıyordur gece beslenmesini kesmişsiniz zamanla alışır bende uyutmadan bir sefer emzirin ama yeterli bence gece acıktığı için değil bağımlılıktan ağlıyordur
Yorgunanne30 1 su bardağı su 1 yk irmik 1 yk un Muz cici bebe tok tutuyor muhallebi veriyorum 9 aylık geceyi kestim o şekilde
Lenali Yorgunanne30 Çok su içiyoruz maşallah . Beslenmemizede dikkat ediyoruz fakat aralarda oluyor o yüzden dikkat ediyorum
Lenali Menessasmom Olabilir fakat 2 ay oldu ne zaman alışacak? Birde gözleri kapalı ağlıyor sanki korkmuş gibi uyanıyor her seferinde çok üzülüyorum