Enlsr Kızlar eşimin iş arkadaşı eşiyle bebek görmeye gelecekler amaa çayın yanına ne hazırlayabilirim lütfen bi yardım ediverin..🥹
Deletedmom104 Enlsr Kek ve kurabiye yeterli bence sonuçta yemeye değil bebek görmeye geliyorlar. Hele birde bebek küçükse
Enlsr Deletedmom104 Milo bengonca strongmother6 strongmother6 Alminazli marsiyen Minel-inannesi canım annelerim çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden yorum yapıp fikir verdiğiniz için 😍😍😍🥰
mnkkizim Bunun için nefis yemek tariflerine bakmanız gerekmiyor muydu.. Bunun için de başlık açmazsın ya 🙄
Alminazli Hazır bı yufkadanyada milfoyden börek yap bide kek yeter bence bebek görmeye gelen tatlısını alır gelir zaten
Minel-inannesi Enlsr bi milfoy böreği, bi kek, birazda cerez yeter. Aksam yemeginden sonra zaten pek bişi yenmiyo
BuzluKahve Enlsr Ben çay yerine kahve yapıyordum. Yanına da çikolata, hurma, ceviz fındık falan koyuyordum.
brokoli Enlsr Şu çok güzel görünüyor. Gördüğümden beri ne zaman fikirsiz kalsam bunu yapıştırıyoruz begeniyorlar Reçel yerine ezilmiş ramazan hurması sürdüm bir kere, daha da güzel oldu içine de tarçın koydum yakisti