miray7676 Merhabalar doğumdan sonra kg veremez oldum , 65 kgyım şuan ama boyum cok kısa kilom var yani baya 50ye düşmem lazım 🥲 Diyetde yapamıyorum doğru düzgün , zayıflama çayı kullanan var mı hiç aranız da ? Yaza kadar zayıflamak istiyorum
Alissinannesi miray7676 zayiflama çayı değil ama eğer kabizsaniz açlık otu coo işe yarıyor bende iki yılda ancak verdim doğum kilomu boyum 155 kilomda 55 şuan hedefim 50 ama çok zor zayifladim kabızlıktan dolayı
miray7676 Alissinannesi Boy 150 kg 65 🥲 veremiyorum kg kaldım böyle Açlık otunu nasıl kullanıyorsun bende alıp başlıyım
miray7676 nurrr126 hayır içilmez , onun yerine ayran kürü iç 3 yemek kaşığı yoğurt / 1 şişe maden suyu / çok az limon gece yatmadan önce iç Bu zararı olmaz bence
Melisayda İşin sırrı yememek. 6 dan sonra bir sey yemeyip sıvı al. Aralıklı oruç öneririm emzirmiyorsan, emziriyorsan ara öğünlerini de yapman lazım.
Melisayda Zayıflama çayları yerine bol su iç daha faydalı, proteini artır karbonhidratı ve yağı kes bende zayıflamaya çalışıyorum ☺ 18 kg vermiştim hamilelik derken tekrar kilo aldım şimdi tekrar başladım boğazı tutmak lazım canim
Suldavulcu Sadece başlıca sorun kabizlik degildir. Açlık otunu nenem iciyor ondan biliyorum bir işe yaramiyor az icersen. Cok icersende tuvaletten cikamiyorsun. Bagirsak sistemini darmaduman yapiyor ayrica emziriyorsun galiba gunde 1 bardak yeşil cay ic. Yogurt kürünü yap ye gece yatmadan. Az ye ama saglikli beslen verirsin insaallah canim