Aytenesma Merhaba. Kızım 3 yaşında hiç yumurta yemiyor. Sizde de böyle olan var mı? Nasıl sevdire bilirim yumurta yemeği. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ecem__ Aytenesma 10 yasindaki kizim dogdu dogali sevmez zorla veriyorum oglum gunde 1 tane yiyor..ancak melemen kiymali yumurta olursa yer kavvaltida
Deletedmom_98 Aytenesma Bir süre vermeyin Daha sonra teklif edin. Bu sürede de terbiyeli çorbalarla, pankek, krep kek vs yedirin anlamaz en azından
Aytenesma oglumherseyim_ hayır hiç ısrar etmedim yedirmek için. Eşim de bende seviyoruz yumurta yemeği. Sadece kızım sevmiyor.
Melek-Naz1 Avakado muz bebe bisküvi si yumurta sarısı karıştırıp ezip yediriyorum ancak bu şekilde yoksa tek başına yemiyor
Aytenesma Melek-Naz1 ne güzel. Afiyet olsun. Benim kızım avakado, muz yemiyor. Yemek seçiyor, et yemekleri , yumurta ve bunun gibi bir çok şeyi sevmiyor. Ne yapa bilirim bilemiyorum.
oglumherseyim_ Aytenesma Anne baba da sevmeyen var mı sorusunu şu yüzden sordum maalesef bebeklerimize kodlar yüklüyoruz ve bu anne babadan geliyor Bülent Demircioğlunun kitaplarını çok okuyan biriyim Binnur dumanı da izlerim dedim acaba sizden birinden kod mu oluştu bebeğe. Israr mı ettiniz sorusunu da acaba ısrar ettinizde travma mı kaldı diyerek yönelttim. Umarım yumurtayı sever ve yer şekilli yumurta yapıp deneseniz ? Veya yumurtalıklar oluyor ya hoşuna gidecek bir yumurtalık bulup oyun yolu ile yedirseniz nasıl olur
Aytenesma Ecem__ bizde de diğer çocuklarım seviyor, ancak kızım sevmiyor. Bakalım, nasıl sevdire bilirim.
Aytenesma oglumherseyim_ çok teşekkür ederim önerileriniz için. Umarım işe yarar, şekil vererek sevdire bilirim yumurtayı.
sahrabalam2 Aytenesma kızım üç yaşında baştan beri katı kıvamlı yada yağda yumurta asla yemedi hep muhallebi içine vs karıştırarak yedirdim ama artık üç yaşında bulamaç yapmayı bıraktım haliyle yumurta yemiyor bir ara sadece beyazını yerdi suan onuda yemiyor kahvaltıya dair hiçbişey yemiyor
iki_prens_annesi_ Aytenesma hiç bi türlüsünü mü yemiyor haşlama omlet krep pankek menemen gibi şeyleri de mi yemiyor onları yerse alır vitamini yemede bile yoğurt peynir ayran vs onlardan da alır üzülmeyin
Aytenesma iki_prens_annesi_ teşekkür ederim. Hiç yemiyor yumurta yemeklerini, ayran, peynir seviyor ama. Umarım yumurtayı da sever
Papatyam__ Aytenesma diş aşamasında bizimki de hiç yemedi 2 yaşına az kaldı biraz ara vermiştik ve tekrar denedim yedi ve şaşırdım. Sonra omlet yemiyordu zeytinden göz ağız burun yaptım yedi zeytine de bayılır çünkü 😅 mesela peynirli omlet yaptım peynir yemiyor diye ama anladı tadını ve yemedi bugün. Patatesli yumurtayı denedim çok sevdi. Yumurtalı ekmek de deneyebilirsiniz. Kahvaltıda sevdiği bişey varsa onunla birleştirebilirsiniz😍 kolay gelsin tüm annelere😅
asimesila Aytenesma sucuklu sosisli yapın yoksa benim oğlumda 3 yaşında yumurtayi görünce susucak gibi oluyor ama o çizgi film izlerken ağzına veriyorum kızım da aynı yerdi yemiyor hatta o kahvaltı yapmaz çok arada yer 2 yaşında kızımda asla ısrar etmem yoğurt aşırı yerler yumurta yemese bile çorbada oluyor ondan alır diyorum