Alminazli Kızlar 2 hafta sorna abimin kız arkadaşının ailesi bizimle tanışmaya gelicekler biz gittik şimdi onlar gelicek 8 kişi falan olucaklarmis bizde 15 kişi falaniz tatlı ve çayın yanına ne yapım annem çok bilmez bu tarz şeyleri abim bana güveniyor güvenini boşa çıkarmak istemiyorum fikirlenize talibim 🙏
Tubatalha Alminazli Ağlayan pasta portakallı kurabiye tiramisu şekerpare ıslak kek şimdilik aklıma bunlar geliyor tuzlu ile aram çok olmadığı için tuzlu ile ilgili fikir veremiyorum canım ☺️
pinkopink Alminazli ağlayan pasta kıymalı gül böreği hazır yufkadan patatesli karışık sarma şehriye salatası poğaça olabilir kurabiye damla çikolatalı bu menü çok doyurucu oluyor daha yakında.yaptim
Aselincimom Alminazli geçen ay da abimin tanışması olmuştu biz börek şekerpare baklava poğaça yaprak sarma bide bi tane de meze yapmıştık adını unuttum kız mordu rengi🤣
Xsevgiuzun Zeytinyağlı sarma su böreği hazır da alinabilir güzel borcum tatlısı yada tartta tiramisu ,tatlı ve tuzku kurabiye karışık Birtane de herkesin yiyebilecegi salata
Alminazli Xsevgiuzun Sizce tek borcamda tatlı yeterli olur mu yetmez mi 2. Tepsiyi yapmam gerekir mi orda kararsız kaldım
mobesebesir Alminazli tatlı tuzlu kurabiye olabilir haşhaşlı revani yada kedi dili ile tiramisu yapabilirsiniz kıymalı yada ıspanaklı peynirli Bi börek sarma yeterli olur
Alminazli mobesebesir teşekkür ederim fikriniz için sizce böreği tepsi olarak mı porsiyon olarak mı yapmaliyim çarşaf böreği yapmayı düşünüyorum da
Sanaelpencedurmam Kedidilli tiramisu çok güzel oluyor onu tavsiye ederim. Tek porsiyonluk patates ezme, yaprak sarma açma poğaça veya unlu sirkeli soslu börek de çok güzel oluyor. Yanına da havuç tarator mor lahana tarator yoğurtlu kırmızı pancar güzel olur
Ozra Alminazli bence kalabalık misafire şekerpare güzel olur borcam yetmeyebilir. Sarma mercimek köftesi poğaça gül böreği elmalı kurabiye birde şekerpare oh mis