Mucizem-ikram Tip 1 kalça ultrasonu nedir? Bebeklerde kalça ultrasonografik incelenmesinde Graf sınıflandırmasına göre Tip 1a olarak nitelendirilmesi , kalçanın tamamen normal , matür yapıda olduğunu belirtir.
sahranur Profilinize baktım hangi şehirdesiniz acaba aynı şehirdeysek doktor öneririm çünkü her doktor anlamıyor ya da medikalcilerle anlaşıyolar bi bandajı veriyolar ısrarla bir de dediğim gibi dereceleri yazarsanız daha iyi anlarım
sezerckmom sahranur evet aynı dusuncelerdeyiz Mersin’de yaşıyorum oğlumun ilk ultrasonu tip2a çıkmıştı sağ kalça kontrol dedi 15 gün çift bez uyguladm tekrar gittim kalça tip1 olmasına ramen bana bandaj verdi perişan oldum ama sonuçta iki kalça normal yazıyor
sezerckmom sahranur sağ kalça alfa 65 beta 45 sol kalça alfa 63 beta 45 sonuç: normal sınırlarda kalça us (tip1)
sezerckmom Cansuakbulutyilmaz sağ kalça alfa 65 beta 45 sol kalça alfa 63 beta 45 sonuç: normal sınırlarda kalça us (tip1)
Cansuakbulutyilmaz sezerckmom gayet iyi sonuclar. Tip 1 de normal demek. Bebim bebegim 3 ayluk doktora gittik bana gelisim geriligi deyip bandaj onerdi aldim olmadi takamadi bidaha aldim eksik parca en son sinirlendim almadim araya hafta sonu girdi doktor arastirdim alaninda prof olan. Buldum gittim bana hicbirseyi yok gayet iyi dedi bu sefer kafqm karisti baskq bi doktor daha buldum takmasam sıkıntı taksam ayrı bi sıkıntı oda bakti iyice hayir takilmayacak gayet iyi dedi 4. Aydan sonra rontgen cektir bakalim dedi 6 aylikken cektirdim cok cok guzel desi vi doktorda kalmayın ama sonuclqr gayet iyi baska bi hastanye doktora goturun derim.
sahranur sezerckmom kalça çıkığı yok ki anladığım kadarıyla 60ın altında olsaydı var denirdi değerler iyi
sezerckmom Cansuakbulutyilmaz evet yarın özele götürüp göstericem inşallah iyi bir doktora rastlarim dua edin çok teşekkür ederim 🙏🙏