hpkr Kızlar merhaba, 6 ay kınası ya da yarım yaş partisi hakkında ne düşünüyorsunuz ben karar veremedim. Kv bindallı falan almıştı. Bizimkiler böyle kutlamaları severler bayılırlar kararsızım. Yapanlar varsa beler yaptınız yazar mısınız
beyza1207 hpkr kadınların bi arada toplanıp kısır yemek için bahanesi gibi geliyo bana. Bebek için toplanılıyo ama bebek farkında değil saçma bence
BetulDefnee hpkr bana saçma geliyor o yüzden yapmadım ama kayınvalidemin hevesi olsa yapardım ilk torunu çünkü 😊
Minel-inannesi hpkr bi bahane olsunda toplanalim diyenlerdenseniz yapin ama hic benlik degil. Oncesinden dip bucak temizlik, bi ton hazirlik, sonrasinda yine dip bucak temizlik🤯bide arkadan bi ton dedikodu🥳 hiç kendimi yoramam o kadar ☺️
biyiksiz_yorumcu hpkr çok gösterişli olanı saçma buluyorum da öyle aile arasında sırf eğlence olsun diye yapılır bence kına bahane olur 🥰
hpkr BetulDefnee bizimkilerin de ilk torunu ve herşeyi yapmak istiyorlar ben de heveslerini alsınlar içlerinde kalmasın diye düşünüyorum bana kalsa uğraşmam bişey yapmam
hpkr Minel-inannesi böyle durumda Allah var kayınvalidem evini açıyor her şeyi üstleniyor bana bişey bırakmıyor
churchil hpkr biz bebeğe kına yakıcaz sanırım bide kuran okunacak. Adağımız var pilav yapılır heralde. Kına gecesi oyunlu parti gibi bişey değil de daha çok mevlüt havasında
hpkr churchil Mevlüt havasında olunca daha bi anlamlı oluyor diğer türlü biraz saçma geliyor bana da. Tabi insanlar istediğini yapar istediği gibi kutlar ki bizim bebeğin de olacak ama kutlama eğlence benlik değil tabi ☺️
naznasel hpkr Ay 2 defa davet edildim asla benlik değil kızım 22 gün sonra 6 ay olacak ki kına yapalım diyo tabikide yapmıcam saçma sapan 😂
hpkr naznasel bana da aşırı gereksiz ve saçma gelir ama herşeyi kv hazırlayacak hevesi varmış ben misafir gibi gideceğim öyle olacak kendim bunun için uğraşmam ben de ☺️
hpkr Ssude aynen ya yoktu böyle şeyler birileri çıkarıyor diğerleri de uyuyor işte 😃 kınadır 6 ay kutlamasıdır ben de yeni öğrendim cidden bana kalsa ben doğum günleri bile kutlayan birisi değilim benlik değil. Babaanne anneanne heves edince onlara da bişey diyemiyorum kendileri yapıp mutlu oluyorlar işte 😂
Mazikeen hpkr ben 6 ay kınası yaptım pandemi yüzünden kınam olmadı benim birazda hevesim vardı kendimde bindallı giydim kızıma da giydirdim
hpkr Mazikeen sizinkisi biraz anlamlı olmuş zaten. 🌺 ben kutlamaları sevmem ama bizimki de kutlanacak heves ediyorlar çünkü kıramıyorum büyükleri ☺️ Kendi aramızda da eğlenmiş olacağız güzel olur
hpkr Minel-inannesi ahaha aynen öyle yapıcam az önce konuştuk menüyü bile belirledi kendi evinde yapmak istiyor bende salınıp giderim ☺️☺️🌸😃