gamzearass25 Merhaba kızlar. Ben dyson v12 almak istiyorum. Dyson kullanıcılarını buraya davet ediyorum .Siz hangi serisini kullanıyorsunuz, sizce hangisini almalıyım? Artılarini ve eksilerini yazabilir misiniz?
tbrmn gamzearass25 Ben Dyson V15 kullanıyorum ama v12 de işinizi görür tüm özellikler neredeyse onda da var sanırım haznesi küçük onun ve az bir farkla emiş gücü ve ağırlığı az ve de basma düğmesi aç kapa şeklinde sanırım
Taramtaram gamzearass25 dyson v12 kullanıyorum v15 tercih edecektim çok ağırdı stoklara da girmemişti v12 den aşırı aşırı memnunum bana göre eksisi iki günde filtre yıka uyarısı veriyor o kadar
ebebe gamzearass25 haznesi küçük ama 3+1 evimize yetiyor. Düğmeye basılı tutmak zorunda değilsin aç kapa şeklinde o yönü güzel digerlerinde öyle değildi diye hatırlıyorum. V12 kullanıyorum yeni aldık biz de kızım emeklemeye basladiginda güzel bir süpürge olması gerekli diye düşündüm. Evin çok büyük değilse hazne yeter korkma
gamzearass25 tbrmn evet ben de hazne büyüklüğü ve emiş gücü için daha yüksek paralar vermek istemiyorum aslında. O yüzden sormak istedim, çok teşekkür ederim. Tam bir kolaylık değil mi dik süpürge 🙈