caylavyu Aranızda kullanan varmı gerçekten kg verdiriyor mu iştah kapattığı söyleniyor. Bugün mahalledeki bir arkadasımdan duydum gercekten gözle görülür zayıflamış bu kahvenin ismini verdi merak ettim açıkçası kullananlar yazabilir mi?
LavininAnnesii caylavyu Kullandım iştahımı azaltmadı. Sadece çok su içiriyor. Eğer su içmiyosanız kullanabilirsiniz
B1elf caylavyu bende bir işe yaramadi aksine evde yiyecek birşey aradım. Annemde almıştı o ağzım kuruyor canım tatlı istemiyor diyor ilk haftasiydi 2 kilo vermiş
caylavyu LavininAnnesii Sudan yana sıkıntı yok 2.5 litre içiyorum düzenli, peki siz bir ay düzenli mi kullandınız
LavininAnnesii caylavyu evet 30 şaselik aldım hiç aksatmadan kullandım. Ama hiç tok tutma gibi bişey yaşamadım şahsen. Sadece boğazım kuruyordu çok su içiyodum. Her bünye farklı tabi belki sizde işe yarar
Biz3kisiyiz_ caylavyu ben kullandım 30 adetten 10 tane falan içtim 10-15 arası kilo verdim 2 ay gibi sürede ama birde yaz ayıydı onunda etkisi oldu+kızım yürüme aşamasındaydi sürekli onu ben gezdirdigim için o da etki etmiştir. Açıkçası bende yaradı ablam da o kahveyle 10 kg verdi ama herkeste aynı etki göstermeyebilir
Sat_123 caylavyu benim kardeşim 97 kilo ile başladı bu kahveyi tüketti 1 ayda 74 e düştü ama aynı zamanda porsiyonda azalttı bidaha almadı sonra yine kilo aldı şuan 86 kilo tekrar alıyım dedi fiyat 465 tl olmuş vazgeçti daha önce kargo içinde 340 tl ye almıştı
Dygpoyrazzzz Sat_123 bırakınca alınıyor sanırım. Kullandıgımmdonem. Bende cok vermıstm iştahım. Tatlı. Krızlerım. Sürekli. Yeme yeme.fıkrı gitmişti ama.snra aldım yenıden bende dusunuyorum.ama cok fıyatlanmıs
Sat_123 Dygpoyrazzzz evet kardeşim yine sipariş verdi ikili alımda 30 tl indirim varmış mecbur bu son dedi aldı bakalım ya baya uçtu fiyat yoksa devam ederdi ama valla yazık günah okadar da diyetisyenler bile baya uçmuş
Sat_123 Dygpoyrazzzz valla aldı ama bidaha alıcam zayıflıktan dedi pahalandıkça alamayacak ne yazıkki sonra dikkat ederse kiloyu korur inşallah
ArassMom_ caylavyu Bende çok duyuyorum bunu birde MYFİT olan var onuda bu adalar çok duyuyorum. MYFİT ile 1 ayda 12 kilo verdiğini söyleyen komşum var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum 🙄