balli_cilek Kızlar 7 ay 27 günlüğüz tavuk vermek istiyorum ama organik tavuk yok yani normal kasaptan ya da marketten alsam haşlayıp suyuna çorba yapsam olmaz mı illa organik mi olmalı
BENOYLEUYGUNGORDUMM balli_cilek hiçbir vitamin değeri yok biz yiyoruz ama bence onu vermektense hiç vermeyin daha iyi babamda bu ara tavukçu ordan biliyorum
153s34 balli_cilek bolez marka diger tavuk markalarina gore daha yagli ve organik diye biliyorum. Bulabilirseniz ona bakabilirsiniz bence
balli_cilek BENOYLEUYGUNGORDUMM değil mi ya bende öyle düşünüyorum ama ne bileyim tavuk suyuna çorba falan yapanlar duyuyorum da bağışıklık için başka ne çorbası yapabilirim ki kış aylarında hasta olmaması bağışıklığını güçlendirmek için
BENOYLEUYGUNGORDUMM balli_cilek şöyle buldum çareyi bende 9 gün sonra 7 aylık olacak bebeğim. İlik suyu kaynattım kendim dondurucuya koydum. Çorbasına karışımlarına bi çorba kaşığı katıyorum. Çok faydası var. Doktorumuz söyledi bu arada
balli_cilek BENOYLEUYGUNGORDUMM. Ya ilik suyunu bende yapmıştım ama şimdi şehir dışındayım evde kaldı hazır ilik suyu güvenilir olur mu ki bilemedim
BENOYLEUYGUNGORDUMM balli_cilek organik mi bi bakın içeriğine araştırın olmadı alıp verin market tavuğundan daha iyidir emin olun
balli_cilek BENOYLEUYGUNGORDUMM gurvitaya baktım temiz içerikli diyorlar aldım bakalım belli olur zaten ben yine de biraz kaynatır öyle veririm