rozeriin Tadım aşamasını geçtik,şimdi neler yapıp verilebilir siz nasıl karışımlar yapıyorsunuz fikir/tavsiye olsun bir de labne veriyor musunuz veriyorsanız hangisi
BENOYLEUYGUNGORDUMM rozeriin sabahları yumurta sarısı labne avakado bebe bisküvisi ceviz pekmez azıcık da formül mamasıyla açıyorum. Tabi hergün değişiyo. Avakado yerine muz labne yerine lor yediriyorum
rozeriin Dilek3736 brokoli bal kabağı armut muz elma avakado havuç tek patates ve kabak kaldı kabağı mevsimi olmadığı için almadım özellikle muzu çok sevdi bir de bal kabağını tek verdikten sonra biraz pekmez döküp verdim(yarım çay kaşığı)
rozeriin BENOYLEUYGUNGORDUMM buldum çok teşekkür ederim ama bir şey sormak istiyorum sayfa da şekersiz üzüm pekmezi gördüm onu kullandınız mı acaba önerir misiniz ben normal de yine bi tanıdığımızın yaptığı pancar pekmezinden veriyorum ama bunu görünce biraz arada kaldım
BENOYLEUYGUNGORDUMM rozeriin dur ben sana resim atim aldıklarımın hepsi organik gönül rahatlığıyla al kullan😊
BENOYLEUYGUNGORDUMM Kullandığım ürünler ama bebe bisküvisi bitsin nasipse daha almıcam. Kendim yapmaya çalışıcam