elif2424 Sürekli öne doğru eğiyor kafasıını bebe yatmaza falan koyuyorum kafayı bacaklarına kadar uzatmaya çalışıyo yani şuan normal gelmiyo sanki bana
Kubraaybars elif2424 benimki 6 ay 4 günlük dişleri çok zorluyor 1 aydır 5. Aydan itibaren oturmuyor ama mama sandalyesi falan oturuyor oturunca ellerini ağzına sokup öne doğru gidiyor normal geliyor bana ya
beyser elif2424 çok normal daha çok küçük illa 6. Ayda oturuyor bebekler diye birşey yok benim kızım 9 bucuk aylıkken anca oturabildi ama tüm gelişimi normaldi etrafımda bir sürü bebek var 7-8-9 aylık oturamiyorlar sizinki dahada küçük
momysskaan elif2424 benim kide aynı şekilde suan 6 aylık olucaz bi kaç güne ama söyledikleriniz bizde de var
nefes2345_ Mavininyuztonu benim bebegim 4 buçuk aylik destekli oturuyo yatinca cok sıkılıyo oturmak istiyo yürütece katiyorum çok huysuz olunca normalde sadece duruyordu dün ilk defa onu surmeyi kesfetti🤭
sadeturkvatandasi nefes2345_ 4,5 aylık yürüteç için çok erken ayaklarına değil beline yük verebilir ağrıları olur 7-8 aydan önce koymayın aslında hiç koymasanız daha iyi ama illa koyacaksanız biraz daha bekleyin derim daha kendi kendine oturamıyor bile.
Mavininyuztonu nefes2345_ benimki de yürüteçte duruyor sürüyor ama oturunca 3 4 dk sonra düşüyor diyorum ya her bebek farklı 😊
nefes2345_ sadeturkvatandasi inanirmisiniz dik duruyo hic düşmüyo zaten başini 40liyken dik tutmaya başlamişti yüreteci azda olsa sürmeye başladi ilk önceleri kenarlarina battaniyesini katiyordum yan yada one dogru düşer diye maaşallah baya dik duruyo bebeşim
Ecem__ elif2424 5 aylik bebek zaten oturamaski bizimki 9 aylik desteksiz oturuyordu 8 aylik birakip mutfaga gittim bi geldim yuz ustu düsmus 🤭 kas kemik leri bile tam gelismemis oluyor..