biricigiminannesi26 Kızlar saçlarımı düzleştiriyorum ama her abdest aldıkça saçlarım bozuluyor bir yönteminiz var mı
joyfulmom biricigiminannesi26 abdest alırken sadece kafanın üzerini mesh eder gibi yapmak gerekiyor tüm saçınız neden bozuluyor ki☺️
Zeynepefem biricigiminannesi26 neden bozuluyor abdest alınca anlamadım sadece üst kısmı ıslanıyor zaten orayı da tarayinca düzelmiyor mu
metooo biricigiminannesi26 hanefilere göre başının dörtte birini mesh etmek gerekiyor, üstten mesh etmek sünnet ama şart değil yani alttan mesh edebilirsiniz☺️
deniztalta Yani bunun ne yöntemi olabilir saçlarım bpzuluyor diye namaz bırakılmaz bilhassa namaza engel olmasın diye saçlarından feragat et maşallah ne güzel namaz kılıyorsan o yolu bırakma derim
biricigiminannesi26 deniztalta namazı bırakmayı düşünmüyorum canım saçları nasıl kurtarırım diyorum aslında 😀
joyfulmom biricigiminannesi26 kuruduktan sonra kurumuş ıslak mendil ile çekin elektriklenme tiftik gibi duran görüntü geçiyor ☺️ YouTube da daha detaylı bakabilirsiniz