hlyhlykoc Kızlar loğusalık bitince hemen kanama bitiyormu yoksa uzama gibi olasılık varmı ? Birde bu kanama son güne kadar parcalı geliyor mu ? Bu durumu yaşayanlar cevap verebilirmi ?
Hilal_55 hlyhlykoc canım lohusalık 7 8 ay bile sürüyo ona bağlı değil 40 ın çıkınca hemm hemen biter benim son günlerimde bile parça geliyo du normal yani
Hilal_55 hlyhlykoc bide ben sana bişey sorim ben post acınca kimse görmüyo alıcı eklw diyo nasıl yapmam gerekiyo
demetdemircioglu hlyhlykoc benim kanamam 15 gun kadar surdu ama cok yogun degildi. 40 bitince 4. Gun regl olmaya basladim
hlyhlykoc Hilal_55 40 cıkınca doktora kontrole gidicem o yüzden sormak istedim eger kanama bitmezse gecikmeli mi gitsem ki suan kafam karıştı. 😔Bide yeni sorular çıktıkça senın post alta dusuyor sanırım teşekkür ederim.
demetdemircioglu Hilal_55 postunuz gorunene kadar . Falan yorum yaparak uste cikmasini sağlayabilirsiniz
hlyhlykoc demetdemircioglu benimde 10. Günü bitti gibi ama az az geliyor ondada bi kahve rengi oluyor bazende kırmızı ve siyah parca gibi bişi geliyor hala ondan sorayım dedim
Hilal_55 hlyhlykoc ben gitmedim kontrole canım alttan bakmasınlar artık diye eğer gidiceksen bitmesini bekle derim
demetdemircioglu hlyhlykoc benimde az az gelirdi ped yerin pecete koydugum bile olurdu yani sorun yoktur bence 😊