durununannitoskosu Fatma22 Roche ürünleri güzel ama leke sorunu varsa retinol tavsiye ederim çok iyi geliyor
beyser Fatma22 tüm ürünleri çok güzel sampuanini parfümünü nemlendirici kremini roll on uda kullanıyorum çok memnunum içerikleri çok temiz
laviniia Fatma22 kırmızı serum kullanabilirsiniz bir de leke açıcı ve eşitleyici serumlar var. Etkisi görebilmek için en az iki ay düzenli kullanmak gerekiyor
inci2019 durununannitoskosu merhaba günes lekelerine iyi gelir mi acaba birde nasıl kullanmak gerek retinol bazı ürünler gündüz kullanilmiyor
durununannitoskosu inci2019 Evet gece yatarken sürüp sabah yıkamak gerekiyor, uygulamadan önce nemlendirici üzerine retinol şeklinde kullanıyorum haftada 1, cildiniz aliskinsa haftada 2 kez falan kullanabilirsiniz leke dahil tüm cilt sorunlarına çok iyi geliyor
Trhnftm beyser cilt bakım ve saç bakım ürünlerini kullanıyorum yıllardır ve memnunum. Bu arada lekeler için c vitamini serumu kullanıyorum.
Fatma22 Trhnftm ya cok sevindm bnde aldim bklm yuz yikama jeli. Gunes kremi . Leke karsit serum . Bide krem bunlara ilave c vitamin kullanmali miyim sizce .bi de ayni markann c vitamini mi kullaniyosunuz . Etkisini ne kadar surede gorebilirm
inci2019 durununannitoskosu ben c vitamini serum ve hyronik serum kullanıyorum. Onlarida sabah yıkamak gerekiyor mu