delirmeceler cemreninannesi_ alıcak zaten 1 kilo boya aldırıp banyo dolaplarını ve yerleri mutfak tezgahını birde mutfak kapısını boyadım bugün marttada tüm kapıları elden geçiricem ozamana kadar alır
cemreninannesi_ Serpil09 teşekkür ederim saat almıştım bir kaç sene önce yılbaşı hediyesi olarak istediği bir ayakkabı vardı ona karar verdim sanırım, bir de annemiz aşağıda bir sayfa söyledi oraya bakacağım 🙏🏻
cemreninannesi_ Babybloom yaaa sahiden ne kadar pahalanmış herseyyy 🤦🏼♀️ trendyolda indirimden bakıyorum bende
cemreninannesi_ tomvejerry hadi ya 🙄 üzüleyim mi sizin için yoksa alıştınız mı ne hissettiniz bilemedim..
tomvejerry cemreninannesi_ Alıştım artık onun öküzlüğüne üzülmüyorum çok sağolun🥹Annemden Allah razı olsun o hediye aldı beğendiğim saati
1anaa2evlat cemreninannesi_ arada şakasına sen hiç almiyosn bana hediye der bende senin yillar boyu sürecek hediyeni pesin verdim ben derim iki tane aslan parçası verdim sana der güler geçerim 🤣🤣
Belmavic cemreninannesi_ Bütün tesbihleri kutulu şekilde büyük bir kutunun içerisinde. Kullanmaz ama sever. O yüzden unutma, kaybetme gibi durumları olmadı
Sdfky cemreninannesi_ ben hem sevgililer günü hem doğum gnü hediyesi olarak oyun bilgisayarı aldım😂😂 ı da bana istediğim ayakkabıyı 😂