Biprensannesig 😂 öncelikle biz ilçesindeyiz, ben çok büyük önyargılarla gelmiştim ama beklediğim kadar kötü olmadığı için memnunum çok şükür 🙏 merkezde ufakta olsa 2 tane avm var, hastanesine bir defa gittik fena değildi yani her hastane gibi tabi ki kalabalık ama benim gittiğim bölüm ve doktor çok iyi ve ilgiliydi, et ve süt kurumu var mesela her gittiğimizde birsürü alışveriş yaparım hem uygun hemde çok güzel bu açıdan çok memnun kaldım mesela 😂 okul vs bilmiyorum ama oyun evi tarzı yerler var hiç gitme fırsatımolmadı, ama doğunun Bi iline göre fena değil bence, Elazığ ve malatyaya yakın, bizim bulunduğumuz ilçe de muşa ve Bingöle aşağı yukarı 30 35 dk, ağustos ta geldik ve gece 10lara kadar herkes dışarda parklarda gayet hareketli, çok soğuk kar hiç kalkmaz falan demişlerdi en fazla geceleri - 12 falan oldu ama öyle bana göre çok abarttıkları kadar olmadı biz ilçede olmamıza rağmen ben memnunum düşünün burada da ipka veriyor genelde Bi çok kişi memnun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤍