Nilay_80 yeniannee3209 modaşah tesettür giyim. Sayfası kıyafetleri hem uygun hemde kalitelidir. Resim nasılsa gelen kıyafetler de öyle valla annemle ben sürekli oradan alışveriş yapıyoruz
Snm1234 yeniannee3209 uygun fiyatlı pek sayılmazlar ama kaliteli ve çok iyi ürünleri var touche, terzi dükkanı, adin butik, aybike stil bu firmaları seviyorum ama Zara mango lcw bunlardan aldığım oluyor
yeniannee3209 AdaBebekAnnesi teşekkür ederim orayı hep görüyorum ama aynı geliyormu acaba resimdekilerle 🙏🏻🌸
Nilay_80 viyanyvz modaşah tesettür giyim. Bakabilirsiniz hem uygun hemde kalitelidir. Annem ve ben sürekli buradan alışveriş yapıyoruz
AdaBebekAnnesi Nilay_80 Size göre öyle olabilir mi çünkü ben hiç öyle bir sorun yaşamadım kalitesiz derkende 1 tişörtün 300-400 liraya satıldığı ekonomide 140-150 liraya tunik pantolon vs alırken çok yüksek kalite beklemiyorum ben açıkçası öyle bir bütçemde yok @yeniannee3209 bir kaç ürün görseli yüklücem size
AdaBebekAnnesi Nilay_80 @yeniannee3209 Hamileyken almıştım hepsini şimdide salaş sevdiğim için rahat rahat giyiyorum Tayt üzerimdeydi mecbur öyle çektim ve denk geldiyseniz bilirsiniz saatlik indirimlerle 1 ₺ ye ürün oluyor Tofisada hâla varmı bilmiyorum ve bu taytı 1 liraya aldım sakız fiyatı..
Nilay_80 AdaBebekAnnesi ay evet yaa bana bir iki tanesi öyle gelmiş. Geçenlerde almıştım duramadim alışveriş yaptım bu sefer çok güzel geldi triko takım almıştım çok rahat çok hoş
yeniannee3209 AdaBebekAnnesi çok çok teşekkür ederim😍 çok merak ediyordum oranın ürünlerini bence gayet normal duruyor attığınız fotoğraflara göre resimdekilerin aynısı gibi 🙏🏻❣️🌸
AdaBebekAnnesi yeniannee3209 Rica ederim ben henüz hiç ters bı durumla karşılaşmadım umarım sizde memnun kalırsınız