Ilkheycan23 Oglum 9 aylık hergun mutlaka yumurta peynir pekmez muz avakado(yoksa eger hurma) fındık veya ceviz ve yogurt yediriyorum az ya da cok… Sizin var mı hergun ywdırdıgınız acaba
bsrshtrk Ilkheycan23 yoğurt yada kefir, yumurta, peynir, mevsim meyvesi, hurma özü, ceviz yada fındık.
Aryamlinamom Ilkheycan23 kızımın hepsine alerjisi oldugu için her sabah sadece avokoda verebiliyorum 😔
Ilkheycan23 Aryamlinamom hmmm uzuldum Allah sifa versin cabucak gecsın ınsallah alerjisi… Allah yardımcın olsun uzulmw saglıklı olsun da sonra hepsin den yiyip arayı kapatır ınsallah 😊
Alparslannesi Aryamlinamom bunu sadece yaşayan anne anlar okurken içim cız etti gerçekten bende sadece avokado verebiliyorum çok zor Allahım şifalarını versin. Çok isterdim o kadar faydalı gıdalarla besleyebilmeyi
O1Anne @“Ilkheycan23”#p29778741saydıklarınızn hepsini her gün yediriyorum 😊bunlara yoğurtta eklersek tam olur
Misssitare Ilkheycan23 Yumurta Yoğurt Avokado Pekmez tahin Zeytin Peynir Ceviz badem fındık içi Günaşırı kuru ya da taze meyve Buğday ruşeymi
MnkKrtl Hyesim benimkide öyle eskiden hergün meyve püresi yapardım yerdi şimdi 2-3 kaşık zorla yediriyorum 🙄
Umay-miray Badeninannesi1 aynı durumdayım kafayı yicem herkes bana laf ediyo ama ikizlerimden biri güzel yiyo diğeri sadece yalıyo hiçbişey yemiyo çok bunaldım 😞😞
Asumanttt Ilkheycan23 her gün fix yumurta ve yoğurt. Başka olarak mevsim meyvesi ve sebzesi püreleri her gün farklı olarak. Bazen lor bazen ceviz bazen pekmez bazen bebek bisküvisi
Ilkheycan23 Mavisinannesi1804_ ilk uykusundan sonra muz avakado ve cebız karıstırıyorum oyle yiyor.. Muz ve avakadoyu catalla ezip ceviz ya da fındık rende ediyorum
Gzdnr17 Ilkheycan23 güne ilk 3 yumurtayla başlıyorum sahanda 16 aylık ikizlerim var Sonrası kahvaltı tabağı muhakkak peynir zeytin yerler Ara öğünler kuru meyce ya da züber bar Öğle ve akşam yemeği ben olursa olsun yoğurt kesin yiyorlar 🥰