Aryayldrm Bebegimin dogdugundan beri sol gozu hep akiyor capaklaniyor ne yaptiysam gecmedi damlada kullandik yine ayni.. bu durum benu cok uzmeye başladi aglicak gibiyim 😭 bu durumu yasayip geciren varmi nasil gecti bebeginizin gozu ?
Deletedmom117 Aryayldrm bende bir hafta damla kullandım sonra bıraktık doktor kontrolüyle benimkide doğduğundan beri sürekli kirpikleri oluyor üç dört kez söyledim gittiğim doktorlara damlalık ciddi bişey yok dediler göz doktoruna götürdüm baktı alerji gibi vüduttan gelen bişey fedi altı ayda bir kontrol edilcek dedi damla verdi bir hafta kulln dedi kullandık bırakrık ara ara oluyor yine
Semrakrhn38 Aryayldrm yaa sizi en iyi ben anlarim galiba bizimde dogdu dogali capakli kanal tikanikligi var 7 aylik olucak sol gecti sag kaldi bizimde birsuru damla jel gbi seyler kullandik 4 5 defa goze goturdm hepside ayri masaj gosterdi
ElifBEG Aryayldrm canım bizde Bi ara öyleydik doktora gittik göz pınarı kapalı olduğu için öyle oluyormuş parmağınla göz pınarına sık sık masaj yap parmağınla bastır bastır çek yavaşça o zaman geçer
wafflee_42 Aryayldrm Himmm 🤔 biz 40 çıktıktan sonra olduk. 1 ay kadar ara ara devam etti ve geçmişti. Doktorlar normal olduğunu söylüyor. Sütünüz ile temizleyebilirsiniz
Masal_Eliz Merhabalar göz pınarları yenıdogan bebeklerın acık olmuyor o yüzden oluyor çapaklanma çayın demı varya onu ılık halde pamukla bebegın gözüne sur bıde kendı sütünü bırazcık sağ onu da sür gozlerıne ınsallah hemen geçecek gecmıs olsun.