Aysktr Kızımın dilinde pamukçuk fark ettim bugün ikindin saatlerinde birşey yoktu ama şuan var. Neden olur nasıl oldu bilmiyorum. Yarın doktorla görüşeceğim ama şuan yapabileceğim birşey varsa yardımcı olur musunuz lütfen 😔
Umayhilal Aysktr canım doktor bana karbonatlı su yap parmağına gazlı bezi sar ve karbonatlı suya batır ağzını dilini sil dedi
Aysktr Umayhilal tamam teşekkür ederim plastik oyuncaklarını falan hep sirkeli su ile yıkayacağım simdi çok üzüldüm nasıl oldu anlamadım cok da dikkat ederim halbuki 😔
Umutununannesi Ben karbonatlı suyla sildim Bi kac defa ama gecmedi doktor bı ilaç verdi hemen gecirdi
Leylademir Umutununannesi Bizimkiside gecmedi ya hangi damla mikostin mi ? Mikostinse kac damla veriliyor acaba?
Aysktr Pinarkaya teşekkür ederim bir ölçüsü var dimi göz kararı mı yapmam gerek netten baktım da bir kaç yerde karbonatın daha çok yaydığını gördüm farklı farklı seyler yazıyor ya
Glgrya Aysktr Hiç üzülme çok normal bir şey, emziriyorsan meme temizliği önemli. Bir arkadaşım pamuk ped kullanıyormuş ondan olabilir demiş doktor mesela. Bebişler dünyaya alışıyor. Geçmiş olsun.
Pinarkaya Aysktr ben göz karari ayarladim cevremde yapanlarda yayilan hic olmadi benim bebegimde de olmadi ama tabiki yine sen bilirsin bizimkiler deneyip fayda gordugumuz oneriler ☺️
Aysktr Pinarkaya doktorumuz ilaç verdi basladım kullanmaya olmazsa tecrübelerinize dayanarak yapacağım teşekkürler ☺️