Alpbaby Çok hareketli heryerden tutunup kalkıyor birlikte gün içinde çok eğleniyoruz ona şarkı söylerken yüzüme bakıyor dinliyor fakat sadece bağırıyor babıldamıyor ve ismine bakmıyor ve ken di kendine oynamayı seviyor normal mi çok uzak davranıyor bana
Rmysahamza Alpbaby merhabalar sizinle göz kontağı kuruyor mu sizin takip ediyor mu ve çevrisene gülüyor mu? Bende oğlum için bay bay gel gel tarzı taklit durumlarını yapmadığı için doktoruma danışmıştım bunları yapmak zorunda olmadığını ama bu saydığım üç noktanın önemli olduğunu söyledi
ssunacicek Alpbaby 11 aylık oğlum hiç durmuyo emeklemeyle bütün evi talan ediyo her yerde. Tutunup kalkıyo çok sinirli olmaya başladı bi anda oldu bu elinden bişeyini yıkamak için alınca hemen çığlık atıp aglyo yada yüzüme bağarıyo bababababa dededede Nenenene diyo bizimkide onun harici dediğin gibi bagarıyo yani bence hersey normal 😀
Alpbaby Rmysahamza merhaba evet göz kontağı kuruyor çevresine gülüyor baba diyor şimdilik ama alkış bay bay yok 14 aylık Rmysahamza
ssunacicek Alpbaby balla gel gel uapinca elini goz hizasina getirip bi iki kere acip kapatiyo okafr alkis bay bay bizde de yok inatlada yapmiyo ben surekli yapsamda