Hazal_annesi Kızlar 3 ay 8 günlük olduk gazımız geçeceği yere arttı 😥 memede uyuyor gazını alsam uyanıyor almasam koyduktan sonra ağlayarak uyanıyor buna bi çözüm bulan var mı siz bu durumda ne yapıyor sunuz 😥
Elazeynep1 Hazal_annesi bizim 3 buçukta azaldı 4 buçukta geçti eskiye göre çok az 5 aylık olcak Arada oluyor yine ama ilk dönemlere göre şükür iyi bizde süt protein alerjisi çıktı kakasında mukus vardı öyle bişey varsa alerji dr götürün
Tugce1338 Hazal_annesi 6 ay 10 günlük olduk halen ara ara gaz sıkıntısı yaşıyoruz daha tam geçmedi gaz ilacı da kullanıyoruz
Elazeynep1 Hazal_annesi ben e ebebkten kursa çekirdeği kemeri aldım çok işe yaramıştı deneyin derim rahat uyuyordu
Sevicka Hazal_annesi Ben çareyi sallamakta buldum.besikde salliyorum sabaha kadar ancak öyle uyuyor yoksa gazdan dolayı asla uyumuyor.baska çare bulamadim maalesef(
Hazal_annesi Elazeynep1 bizde de var maalesef canım 😥 süt yoğurt diyeti yapıyorum ama ıkınmalar bitmedi
Elazeynep1 Hazal_annesi aynen yumurt.ve et de yapıyorum ben ams bugün ne olduysa gazlı bronşit başlangıcı var şimdi çok kötüyü
fatma8906 Meme emmiyor gaz gelince ağzına alıp geri çıkarıyor sizde de öyle oluyor mu?belki karnı tok ama aç emmedi diyip mama veriyoruz ve şuanda uyumuyor😭