esse2307 Arkadaşlar merhaba dün gece başlayan bi burun tıkanıklığımız var bebeğim 30 günlük. Yarın sağlık ocağına götürcem ama sizce ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sndzkbr esse2307 serumfizyolojik ve aspiratör al her gün sabah temizle suyu döküyorsun burnuna sonra çekiyorsun sonra misss ☺️ Ben her tıkandığında yapıyorum
Saraa esse2307 benimde tam 30 günlükken aynı sorunum vardı canım doktor normal demişti serum fizyolojik verdi 2 3 kullanmaya geçti çok şükür hepsini kullanmama gerekte kalmadı şimdi 2 buçuk aylık daha tikanmiyor 1 aylık bebeklerde hep oluyormus genel de tıkanıklık
Misskokulum esse2307 2 buçuk aylık oğlum Serum fizyolojik damlatıp aspiratörle cekiyorum sümkürmeyi bilmedikleri için mecbur o şekilde temizliycen serumu damlatırken ya dik tut ya da yan çevir Genzine kaçmasın kuzum 😘
esse2307 Sndzkbr aldım bakalım deneyeceğim, bazen hırıltı da oluyo ondan dolayı korkuyorum bende yarın sağlık ocağına götüreceğim
esse2307 Saraa bende aldım şimdi deneyeceğim peki hırıltı da oluyor muydu? Bazen hırıltı da çıkıyor uykuya dalamıyor tam
Saraa esse2307 evet oluyordu doktora sordum hatta hırıltıyı belki ciğerleriyle alakalıdır diye düşündüm burnu tıkalı diye oluyor dedi yani tamamen burunla alakalyms korkulacak birşey yok demişti. Sizinde hemen geçer inşallah 🙏❤️