Alya_3005 Masal34 varım 🤚🏻 Ben diyet yaptım bir ayda 5 kilo verdim diyetisyen eşliğindeydi bıraktım tabi😎
Masal34 Semaertug Elimde emziren anne diyeti var o zaman instegramdan yazın başlayalım Pazartesi @ftalyaduz yazdığınızda hep beraber başlarız.
Masal34 hllkrdmn009 Elimde emziren anne diyeti var o zaman instegramdan yazın başlayalım Pazartesi @ftalyaduz yazdığınızda hep beraber başlarız.
Masal34 Elifinannesi101019 Elimde emziren anne diyeti var o zaman instegramdan yazın başlayalım Pazartesi @ftalyaduz yazdığınızda hep beraber başlarız.
Saraa Masal34 bende varım ama nasıl olacak ne yapacağız yani liste falan var mı. Benimde 2 kilom kaldı sadece ama daha da çok zayıflamak istiyorum 😊
Masal34 Saraa Elimde emziren anne diyeti var o zaman instegramdan yazın başlayalım Pazartesi @ftalyaduz yazdığınızda hep beraber başlarız.
Masal34 Tugba68 Elimde emziren anne diyeti var o zaman instegramdan yazın başlayalım Pazartesi @ftalyaduz yazdığınızda hep beraber başlarız.
1Dost Bende bugun basladım bi 10 15 kg vermek istiyorum burda bi arkadaş liste atmıştı ama nerde acaba
Tuba Zorlu merhabalar, forum kurallar gereğince grup çağrısında bulunmak yasak olması sebebiyle yorumunuz silinmiştir🌼
Masal34 Elimde emziren anne diyeti var o zaman instegramdan yazın başlayalım Pazartesi @ftalyaduz yazdığınızda hep beraber başlarız.
Semaertug Masal34 polis eşi falan yazıyor bi profil var ama o sizmisiniz emin olamadım bende polis eşiyim😊