Unicorn67 2 öğün olarak vermemi söyledi doktoe ama sormayı unutmuşum 2 öğünde de aynı sebze yada meyveyimi vermem gerkiyor bilgisi olan yazarsa sevinirim
churchil Unicorn67 muhtemelen aynı besindir çünkü farklı olsa hangisinin alerji yaptığını anlayamazsınız. Ama tadım için 2 öğün fazla değil mi zaten 1 çay kaşığıyla başlanacak 🙄
uguraytekin Unicorn67 mesela 3 gün yoğurt verdiniz baktınız alerji yok , brokoliye geçince 1 öğün brokoli bir öğün yoğurt vere bilirsiniz
Unicorn67 Zinnetnur biz 5.ayda başladık 6.ayda öğleden önce ve öğleden sonra dedi doktor 2 öğün tadım şeklinde
Unicorn67 churchil 2 öğün ama tadım şeklinde olucak yine öğleden önce ve sonra dedi doktor sanırım tattı seyleri öğleden sonra verebilirim o şekilde daha iyi olur
umutcuk Unicorn67 merhaba bende 5. Ayda başlatmak istiyorum oğlumu ek gıdaya herkes 6 ay dıyor neye göre bu böyle size neden 5. Ayda başlattı doktorunuz
churchil Unicorn67 ben paso yoğurt veriyorum çocuğa 😂 kaşığın ucuyla dün de biraz haşlanmış patates verdim
Sulennn Ben de havucun 2. Günündeyim. Sabah verdim yemedi. Öğlen denedim yedi. Yiyeceği bir kaşık havuç beni perişan etti :D Kızlar ben çok endişeliyim nasıl aşacağım çatalla eziyorum ama pütürlü kalınca çok korkuyorum öğürüyor :(
Unicorn67 Sulennn havuç ne kadar ezilsede pütürlü kalıyor ne yazikki benim bebeğim de oguruyordu hiç sevmemisti ama diğer sebze meyveler putursuz oluyor kabak patates gibi onları yiyor benim bebeğim ogurmuyor bazen ağzından çıkarıyor tabi ama alisicak sizde bence diğer sebzeler de falan daha iyi yediğini goruceksiniz 😌
Sulennn Unicorn67 içim rahatladı bir kaşık havuç mahvetti beni zeytinyağı sa çok koymuşum yazık çocuğa:D yorumunuz için teşekkürler rahatladım :) hepimize kolay gelsin
Unicorn67 Sulennn 🤣 öyle bende tedirgin olmuştum ama yinede verdim havucu 3 günü atlattık hayırlısıyla diğer sebze meyveler güzel inşallah yer