Papatya-eylul88 Kızlar sizin bebislerdede bariz bez izi cıkıyormu? ya küçük mü geliyor acaba diyorum ama sonucta kilosuna gore numaralı yani sıktiginida düsunmüyorum ama çok iz çıkıyor.canı ıcıyomu acaba diyorum
Hamburgerr Papatya-eylul88 bu sizi düşündürüyorsa sıkıyordur her bebeğin gelişimi farklı, bez kilosuna takılmayın büyüğünü deneyin hatta kilo boy bez markası ve nosu yazarsanız daha net örnek verebilirim
SweetMom__ Papatya-eylul88 2 aylıgiz 4 numara beze geçtim yoksa canını yakıyor sığmıyor bir yere o yüzden büyük bedenler kurtarıcı
elifminamom Papatya-eylul88 bende de bez izi kalıyor hatta böyle orası yara demiyim de kabuklanmış ne sürdüysem geçmiyor en son 5.5 kiloydu bir ay geçti kilosu kaç oldu bilmiyorum üç numaralı bez halbuki 5-9 kgya kadar gösteriyor bel falan sıkmıyor neden oluyor bilemedim
umosko Papatya-eylul88 bizimkininde çıkıyor bazen ama uzun süre değiştirmezsem veya dar zıbın giydirirsem oluyor alttan sıktığı için birde sleppy marka bezin lastikleri çok sıkı o daha çok iz yapıyordu babyme markaya geçtim daha iyi ve kalıbı büyük
Papatya-eylul88 Hamburgerr ay cok twsekkur ederim 6.100 grm 62 boy babay turco 2 beden kullaniyorum.bugun 3 beden sipras verdim iste
senarass Ay bu sorun bizde de var bezin bedenini de büyüttüm ama hala izi çıkıyo bedenle alakası yok galiba bende bekleyim burda
umosko elifminamom evet onun sebebi bezlerin lastiklerinin farklılıkları sleppy çok sıkı bir çok bez kullandık ama en çok onda yara oluyordu birde yaraya Fito diye krem var saglık ocagıda yazar pişik yara onlara çok iyi geliyor
Bebegimm1 Papatya-eylul88 6kılo ya 2 beden küçük olur bezde yazan numaraya göre değilde bebeğinizin bacak ve göbeğine bakın orayı sıkıyor ve iz yapıyorsa değiştirin şöyle söylim ben 4050 doğan bebeğime 1 noyu 1 2 hafta kullandım direk sonrasında 2 aldım bezde yazan noya göre hiç kullanmadm hep büyük nosunu aldım
churchil Papatya-eylul88 baby turconun kalıpları küçük geldi bana. Bi kez aldım beğenmedim. Büyük ihtimal küçük geldi bebeğinize molfix e geçtim onun kalıbı baby turcoya göre daha büyük onda bile ben 3 numara kullanıyorum kızım 6200 gr. Bazen üstünde yazan kiloya göre bezlerin kasık kısımları tam olmuyor
elifminamom umosko alayım bari gidince ev krem doldu zaten 😄 baby turco da öyle gerçekten sıkı.. taşırmasa bari bu kadar sıkı olmaya ama taşırıyorlar da
Hamburgerr Papatya-eylul88 3 numarada da 5-9 kg yazıyor her çocuğum yapısı farklı cünkü benim kızım 13 kg 5 no molfixte bıraktı bezi, arkadaslarım 11-12 kgda 6 no kullanıyolardı
atlasert Papatya-eylul88 benim oğlumda da kalıyor bez izi bezi büyüttüm yine aynı şekilde. Şöyle bir çözüm buldum bez iç kısmında ki lastik yerlerini koparıyorum takmadan oturmuyor o yüzden. Yaklaşık 6 aydır öyle kullanıyorum ishal olduğu gün dışında bir sızma yaşamadım
Elistos1 Papatya-eylul88 ay ben ben ben özellikle bacaklarında lastik izleri kalıyo bezden mi kaynaklı bilmiyorum bez değişikliği yapıcam zaten bitmesini bekliyorum
churchil Papatya-eylul88 herkes öyle diyo ya ben daha yeni seriye denk gelmedim bakalım memnun kalmazsam naparım bilmiyorum 🥺 çünkü bir çok bezi denedim en son a101 inkini beğenmiştim belki ona dönerim