sevginur27 Merhabalar kızıma artık cicibebe vermeye başlayacağım da eti cicibebe mi Ülker mi daha iyi kızım küçük 5 buçuk aylık Eti cicibe nin kabız yaptığına dair çok duydum öyle bişey var mı
gencmom_ sevginur27 Eti cicibe nin kabız yaptığına dair çok duydum Ondan ziyade aşırı zararlı bi bisküvi evde yapsanız daha mantıklı
Blessed sevginur27 bebeğinize neden cici bebe vermeniz gerekiyor? Daha ek gıdaya başlamayan bir bebeğe o şekerli şey verilir mi hiç? Lütfen açıp biraz okuyun, çocuğa da cicibebe vs vermeyin, doktorunuz yok mu sizin Allah aşkına
kder07 sevginur27 sanırım ek gıdaya başladınız ama keşke paketli degil de kendiniz yapsanız yapımı çok pratik aslın da
Sum_sare Ben çalışan bir anneyim bu öyle yoğunum ki ona rağmen kızıma yapıyorum asla almadım almamda çok zarrali doktorlar asla tavsiye etmiyor 6. Aydan sonra kendiniz yapmaya başlayın bence. Kızım 1 yaşına giriyor ben hala kendim yapıyorum sizede tavsiye ederim
balinayakafaatanhamsi sevginur27 cicibebe hangi marka olursa olsun boş ve faydasız bir besin. Onun yerine meyve pureleri yoğurt sebze çorbası vs. Böyle verebilirsiniz. Cicibebe Asla tavsiye etmem. Doktorlarda etmez. Bence sizde vermeyin
Themom_ sevginur27 almayın kendiniz yapın. Kabızdan ziyade içeriğindeki şeker oranı almış başını gidiyor paketli gıda raf ömrü uzun olsun diye içine basıyorlar kimyasalı da.
Birdunyabircennetannesi sevginur27 2.5 yaşında oğlum bile çok yemedi daha cici bebeyi 5 buçuk aylık çocuğa niye?
kder07 Unicorn67 nefis yemek tariflerinde biri sürü tarif var canım oradan bakabilirsin meyve falan da katıyorum bazen çok güzel oluyor severek de yiyor ama ben genel de kahvaltılarında tercih ediyorum
tuanamoms_07 sevginur27 yani cici bebe neden ? Ek gıda için olmazsa olmaz değil. Benim kızım 9 aylık kendim yaptım ama bir ya da iki tane yedi şimdiye kadar onu da dışarıya çıktığımızda meyvelerle karıştırdım. Bir sürü sağlıklı seçenek varken bu şekilde beslenme alışkanlığı oluşturursanız ileride çok pişman olursunuz. Lütfen bir hekimle görüşüp ek gıda listesi alın
sevginur27 tuanamoms_07 bende o kadarını biliyorum zaten ben evde meyve püreleri sebzelerle hafiften başladım sadece tok tutsun diye mamasını bir iki tane cicibebe katsam düşündüm
Birdunyabircennetannesi sevginur27 Mantıklı bir şey değil Daha midesi küçücük şekerli ve hazır gıdalar vermek mantıklı değil
mematiii sevginur27 tatlım tok pirinç unuda irmiktr tutuyor o çok şekerli ve zararlı onun yerine evde sağlıklı bisküvi yapabilirsiniz veya araştırın daha güzel şeyler çıkar zaten bebeğinize gece yatmadan önce yedirin ozaman en faydalı olur ayjna göre uyku düzeni falan pek tok tutmakla alakası olmıyor o süreçte yine emmek istiyorlar
Sum_sare Deletedmom229 melikezeynepbetul Ekgida_gunluklerii sayfasındaki tarifi yapıyorum linki ekledim resim ekleyemiyorum malesef Bu tarifle yumuşak oluyor tabsiye ederim
sevginur27 Çok fazla tepki verilmiş ama zaten ben evde meyve püreleri sebzelerle hafiften başladım sadece tok tutsun diye mamasını bir iki tane cicibebe katsam düşündüm
Yorgunbebek sevginur27 vermeseniz bişey kaybetmezsiniz ama verirseniz çok şey kaybedersiniz bebeğiniz daha küçük ek gıdaya ufak ufak alıştırmanız gerekirken cicibebe veriyorsunuz doktorumuz vermememiz gerektiğini söyledi palma yağı şeker birsürü gereksiz şey illa tatlı birşey verecekseniz meyvelerle başlayın ben meyvele başlayıp ek gıdayı sevdirdim şuan kase kase yemek yiyor