Prensesimmmasele Kızlar 2 yaşındaki kızım sürekli korkuyor anne momo geldi diyor uyutuyorum mesela aniden aglıyor.tv telefon izlemez vermeyiz Etraftaki çocuklardan izlms olbkrmi blmyrm korkutmuslr kızımı
iki_prens_annesi_ Prensesimmmasele Momo dediği ne aceba akıllı tavşan Momo diye çizgi film var TRT çocukta ama kötü bişey degil pedagog onaylı çizgi film belki bi yerdeyken TV de görmüş olabilir
Deletedmom_106 Prensesimmmasele korkunç bişeydi o yanında izlemiş olabilir. Ben bile tırsıyorum ondan
redizepol1 Prensesimmmasele Ay tövbe estağfurullah ya o neydi. Çok korktum bende şimdi baktım. Etraftaki çocuklar göstermiştir.
Prensesimmmasele iki_prens_annesi_ i yok malesef korkuyo canm akıllı tavşan momo değil sen youtbye yaz bn bile koruktum
iki_prens_annesi_ Prensesimmmasele aman Allahım bu nedir böyle kızınız nerden gördü aceba bi arkadaşı vs yokmu yüksek ihtimal birinden görmüştür yoksa nerden bilcekki
Prensesimmmasele iki_prens_annesi_ baktnz değil mi bende korktum Kuzenlri telefnla oynuyor 5 yaşında ordan gördüğünü düşünüyorum Bu durumu nasıl atlatacagz blmyrm
bal012 Prensesimmmasele o maske şaka yapmış filan diyip beraber aşın bu durumu kızım da uzaylı görmüş youtube dan biz evde komik uzaylı açarak şaka yoluna giderek ve evde bunu Oyun gibi göstererek aştık inşallah sizin ki de düzelir 🙏
iki_prens_annesi_ Prensesimmmasele yüksek ihtimal ordan görmüştür ekrandan olabildiğince uzak tutup unutturmak için oyun parkı vs götürün etkinlik yapsın bol bol
Prensesimmmasele songulcandas havalarda soguk parka çıkartayım dedim belki unutur diede 😔ben bilsem kim yapmıs gitmem kızarım
balinayakafaatanhamsi Prensesimmmasele bence biri göstermiş ona gizlice. Küçük cocuklar olabilir. Kızınıza sorun kim gösterdi kim öğretti vs. cevap alabilirseniz o kişilerle yalnız bırakmayın
Tombikdonerartikcokpahali Ay ilk defa sizdn gördüm ve baktım 2 yaşında ki çocuk nasıl bir ortam da bunu izleyebilir büyük kişiler mi var etrafında.