Ebrcrkc Ikimelekannesi_zz benimde kızım 13 aylık ve daha bağımsız yuruyemiyor tek elini bile tutsam atıyor adım yuruyo ama bırakınca hemen oturuyo bana gayet normal geliyo çünkü her çocugun kendine özel gekisimi var hazirbulunusluk die bjsi var ama yine her zman ki gibi etraftaki insanların DAHA YÜRÜMUYİR MU demelerine sinir oluyorum
Kaveda Ikimelekannesi_zz daha zamanı vardır acele etmeyin ama size öneri olarak sal ya da yemeniyi koltuk altlarından geçirin adım attırın em kontrolde sizde düşmezlerse özgür adım attıklarında daha cok hevesleneceklerdir biz ole yaptık gerçekten ise yarıyor internette çocuk doktorunda görmüştüm
Aybukealtintas Ikimelekannesi_zz benim oglumda 13 aylık ama hala yürümeye niyeti yok, takmayın kafanıza 18 aya kadr bu süreç normal olarak görülüyor ki birde sizin bebişler erken dogmus🤗
PrensesRavza Mom091 Ya canı istemesi lazım bebeişlerin demek ki tez canlıyım biraz hemen olsun istiyorum ama bazen de emeklerken bu kadar dağıtıyo yürüse yanarım diyorum haklarında hayırlısı olur inşallah 🤲
Aysgl24c Mom091 benim kız 11 aylık yürüdü şuan 18aylık ama altta daha 3.diş geçen çıktı geç çıkardı dişlerini
Livask Aysgl24c evet 7 aylık ama ikinci abim yaşını geçmiş baya geç yürümüş 😂 3. Abim ve ben tam yaşımızı karşılamışız 😂😂
Aysgl24c Mom091 yok bizde çayıra salmıyrz ewladımızı çok şükür 🙏 8,5 aylıkta enteresan biz 9/10aylık başladık 11 ayında yürüdü zamanında başladık yani erkendem acelesi yok sonuçta 🤷♀️👍
kubra9595 Ikimelekannesi_zz benim kizim 13 aylikken yurumustu. Her bebek ayni olmaya bilir kafanizi takmayin bence
Balannesi Ikimelekannesi_zz 18.aya kadar yürümemeleri çok normal ☺️ Etrafa kulak asmayın zamanı gelince birden yürüyecekler💕
Deletedmom_36 Aysgl24c ben 7 aylikken yurumusum☺️Her bebek farkidir kizim 5.5 aylik hissediyorum oda cok erken yuruycek cok hevesli cunki☺️
Aysgl24c 20Elif26 Deletedmom_36 çok enteresan ya 7 aylık çocuk nasıl yürür kas gelişimi falan tam olmamıştır ki acaba gerçekten erken yürümesi iyimi🙄 arkadaşımın kızı9,5 aylık yürüdü sonra korktu yaşından sonra yürümeye başladı
Deletedmom_36 Aysgl24c annem asiri emin 7 aylik yurudugumden ocagin basinda dogmusum temmuzda koye gitmisiz ben yuruyormusum kuzenimle aramda 13 gun var o benden bayaa sonra yurumus 😁he abimde 18 aylik yurumus😁gercekren her bebek farkli oluyor
Aysgl24c Deletedmom_36 illaki her çocuğun yapısı farklı mesela kızım yaşından sonra dişlerini çıkardı şimdi 18ayına giricek altta 2 diş var 3.yü yeni patlattı daha 🤭
Dykdyk Ikimelekannesi_zz Benim ikizlerimden biri 13 diğeri 14 aylık olunca yürüdüler sabırlı ol yürümeye teşvik et ama zorlama canım
Mom091 Maviyesil121212 öf sizden de gına geldi be kardeşim. Çocuk 8,5 aylıkken filozof olmadı yürümeye başladı alt tarafı neyin nispetini yapacağım?