Gkcarz Bebeğim iki aylık ve dördüncü gün zorla yapıyor ıkınmaktan helak oluyor çok üzülüyorum. Böyle olan var mı önerilerinize çok ihtiyacım var
Papatya-eylul88 Gkcarz ben mamasina 1.2 damla zeytinyagi damlatiyodum.bide popsuna masaj yapiyodum kulak cubuguyla uyarıyodum çok rahat yapıyordu sonra
rumy007 Gkcarz bizde yaşadık şimdi 4 aylik olduk ama doktor ile karar verip yarım fitil yaptık sonra tekrar düzene girdi
mavissss306_ Gkcarz bir çay kaşığı ucuyla hakiki zeytinyağı damlatın bebeğinizin ağzına çok faydası oluyor benim bebeğim 5 gün çıkmadı doktor tavsiyesi ile aldık verdik hamdolsun Allah’ıma şimdi gün de bir iki sefer çıkıyor
AkcaHnm Gkcarz karın üstü zaman yapım bol bol bir de anakucapı varsa on dk içinde yapıyor benimki mamma marka babyjörn e benzeyenden cok işe yarıyor gazı kakası cıkıtor. Masaj bile yapmıyorum. I love you masajı var onu da deneyin ama sancısı vars müsade etmeyebilir
Gkcarz Azizeumut11 doktora götürdük bağırsakları tembel diyor fitil verdi çok zorlanıyor sürekli ıkınıyor
Gkcarz Papatya-eylul88 karnına dokundurtmuyor hemen kasılıyor masaj bile yaptırmıyor ağlıyor ne yapacağız bilmiyorum
Gkcarz rumy007 ne kadar süre yarım fitil verdiniz biz de fitil kullandık ama sürekli böyle mi yaptıracağız
Gkcarz mavissss306_ ilk zamanlar yapıyordu sonra üç dört güne çıktı ıkındıkça kusuyor zeytinyağını her gün mü vermek gerekiyor
Gkcarz AkcaHnm ana kucağı var yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor ama deneyeceğim çok çaresiziz doktor fitil verdi sürekli fitil de zarar veriyormuş
mavissss306_ Gkcarz her gün verebilirsiniz demişti doktor ama kızım daha 14 günlük benim de o yüzden bir gün arayla vermeye çalışıyorum
rumy007 Gkcarz 2 yada 3 gün bekliyorum benim kızım hergun en az 2 kez yapar yapamayinca emmek istemiyor mizmiz oluyor ne zaman çok rahatsız olursa artık yapıyorum ama sürekli değil
Gkcarz Bizim artık dördüncü gün de yapmayınca mecbur veriyoruz dediğiniz gibi çok huzursuz oluyor yediğini kusuyor ama bir süredir kendi yapamıyor sürekli fitil de zarar verir diye korkuyorum